Hard Rock Cafe i Lionel Messi prezentują burgera Messi Burger Champion's Edition stworzonego wspólnie z myślą o fanach z całego świata

18.11.2022, 16:48aktualizacja: 18.11.2022, 16:56

Hard Rock Cafe - logo
Spróbuj burgera Messi Burger Champion's Edition i poznaj kolekcję produktów z nowej kolekcji Messiego w restauracjach Hard Rock Cafe na całym świecie.

HOLLYWOOD, Fla., 17 listopada 2022 r. /PRNewswire/ -- Hard Rock Cafe poszerza współpracę ze światową legendą piłki nożnej Lionelem Messim i prezentuje najnowszą wersję cieszącego się powodzeniem wśród fanów burgera Messi Burger - Champion's Edition. Burger Messi Burger Champion's Edition dostępny w restauracjach Hard Rock Cafe na całym świecie, odpowiedni dla najlepszego gracza wszech czasów, jest teraz dostępny z trzema dipami wliczonymi w cenę burgera - aioli, Latin chilli i ulubionym sosem Messiego chimichurri. Dipy doskonale komponują się z burgerem i gorącymi frytkami, dopełniając niezrównane wrażenia smakowe.

„To zaszczyt móc kontynuować naszą współpracę ze znaną na całym świecie gwiazdą piłki nożnej Lionelem Messim i przenieść kampanię LIVE GREATNESS na następny poziom dzięki Messi Burger Champion's Edition - powiedział Anibal Fernandez, starszy wiceprezes ds. kawiarni Hard Rock International. - Cieszymy się, że możemy stworzyć dla fanów restauracji Hard Rock i Messiego okazję do doświadczenia nowości. Z pewnością przypadną im do gustu nowe sosy, z których każdy na swój sposób dopełnia smak burgera Messi Burger”.

Messi Burger miał premierę w marcu 2022 r. i od tego czasu cieszy się popularnością na całym świecie. Ulubiony burger fanów składa się z dwóch soczystych warstw świeżo mielonej wołowiny oraz zwycięskiej kombinacji dodatków: ser provolone, plasterki chorizo, karmelizowana czerwona cebula i popisowy pikantny wędzony sos Hard Rock ułożone na opiekanej bułce brioche z poszatkowaną sałatą rzymską i świeżym dojrzałym pomidorem.

W ramach kampanii Hard Rock International „LIVE GREATNESS" realizowanej we współpracy z Lionelem Messim marka wprowadza na rynek zupełnie nową kolekcję odzieży złożonej m.in. z bluz, którą można nabyć w sklepach Rock Shop w restauracjach Hard Rock Cafe na całym świecie. Po zeskanowaniu kodu QR z niektórych bluz fani mogą także przenieść się do świata akcji i wziąć udział w wyjątkowym doświadczeniu rzeczywistości rozszerzonej 3D. Można wziąć w nim udział wraz z przyjaciółmi i rodziną i podzielić się nim na Instagramie.

Wszystkie produkty powstałe w wyniku współpracy Lionela Messiego z Hard Rock można dostać w sklepach stacjonarnych i online.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/753406/HRBrand_BLACK_2010_24_16_ID_314f48f4d594_Logo.jpg

Źródło: Hard Rock International

Źródło informacji: PR Newswire