Nauka i technologie

„Joiner App” debiutuje w Polsce, rewolucjonizując kontakty społeczne i planowanie czasu wolnego

13.09.2024, 08:00aktualizacja: 13.09.2024, 08:00

getjoiner.com (1)
„Joiner App”, innowacyjna platforma społecznościowa, która łączy ludzi poprzez wspólne zainteresowania i aktywności, z radością ogłasza swoją oficjalną premierę w Polsce. Aplikacja „Joiner App”, zaprojektowana z myślą o rewolucji w kontaktach międzyludzkich, ułatwia poznawanie nowych przyjaciół, udział w lokalnych wydarzeniach i tworzenie wyjątkowych wspomnień.

„Joiner App” odpowiada na współczesne wyzwanie samotności, zapewniając platformę, gdzie użytkownicy mogą łatwo znaleźć i dołączyć do wydarzeń, aktywności i spotkań, dopasowanych do ich zainteresowań. Czy to niezobowiązujące spotkanie przy kawie, weekendowa wycieczka czy wydarzenie networkingowe – „Joiner App” pomaga znaleźć okazje do nawiązania kontaktu z osobami o podobnych zainteresowaniach w okolicy.

„Warszawa to tętniące życiem miasto z bogatą ofertą społeczną i kulturalną. Od kilku dekad jest hubem dla studentów i młodych specjalistów z całego świata, to idealne miejsce dla rozwoju >>Joiner App<<” - powiedział Eduard Titov, założyciel i dyrektor generalny „Joiner App”. „Cieszymy się, że możemy pomóc ekspatom i mieszkańcom odkrywać nowe doświadczenia, budować wartościowe relacje i tworzyć wyjątkowe wspomnienia”.

Jak to działa?

• Wydarzenia: przeglądaj, organizuj i dołączaj do wydarzeń dopasowanych do swoich pasji i zainteresowań, od spotkań towarzyskich po grupy hobbystyczne i imprezy zawodowe.
  • Realizuj własne pomysły: organizuj własne aktywności i zapraszaj innych, zarówno na małe spotkania, jak i duże wydarzenia publiczne.
  • Spersonalizowane rekomendacje: korzystaj ze spersonalizowanych propozycji wydarzeń na podstawie swoich preferencji i dotychczasowych aktywności.
  • Prosty czat: kontaktuj się z organizatorami wydarzeń i uczestnikami w aplikacji, dzięki czemu koordynacja jest prosta i skuteczna.

Polska: nowy rozdział przed USA

Aplikacja „Joiner App” debiutuje w Polsce, by stać się integralną częścią dynamicznego społecznego krajobrazu kraju. Jej celem jest wypełnienie luki między interakcją online a kontaktami w świecie rzeczywistym, wzmacniając poczucie wspólnoty w miastach takich jak Warszawa, Kraków, Wrocław i innych.

Po oszałamiającym sukcesie na Litwie, gdzie aplikacja rozrosła się 20-krotnie dzięki poczcie pantoflowej i rekomendacjom, jesteśmy przekonani, że „Joiner App” stanie się cennym narzędziem dla polskich społeczności.

Wejście „Joiner App” na polski rynek następuje w czasie, gdy rośnie zapotrzebowanie na platformy promujące prawdziwe interakcje międzyludzkie. Kiedy świat nadal nawiguje w zawiłościach ery cyfrowej, „Joiner App” oferuje nowatorskie podejście, skupiając się na rzeczywistych doświadczeniach i kontaktach.

O „Joiner App”

„Joiner App” to wiodąca aplikacja społecznościowa stworzona, aby pomóc ludziom poznawać nowych przyjaciół, brać udział w wydarzeniach i aktywnościach opartych na wspólnych zainteresowaniach. Uruchomiona w kwietniu 2024 r., aplikacja „Joiner App” szybko zyskała uznanie w środowisku specjalistów na Litwie, zapewniając platformę, gdzie dziesiątki tysięcy użytkowników razem tworzą niezapomniane przeżycia.

Firma niedawno pozyskała ponad pół miliona euro w ramach finansowania od litewskich aniołów biznesu i doradców marketingowych z Ogilvy Vilnius. Aplikacja, której współzałożycielami są Eduard Titov i Jūratė Plungytė, była dyrektor ds. marketingu Uber na Litwie, zamierza wykorzystać te fundusze na ekspansję w Polsce i USA.

„Kluczowi gracze z >>Tinder<<, >>Uber<<, >>EPAM<<, >>Ogilvy<< oraz doradcy z litewskich przedsiębiorstw inspirują nas do stworzenia najlepszego możliwego produktu, walki z samotnością i uszczęśliwiania ludzi, dając im możliwość tworzenia przeżyć, nawiązywania kontaktów i kreowania życia, o jakim marzą” – skomentował Titov.

Aplikacja jest dostępna do pobrania na urządzenia z systemem iOS i Android. Odwiedź stronę getjoiner.com i pobierz aplikację z App Store lub Google Play.

KONTAKT:

Eduard Titov