Zlecone: Dni Mody Charles Voegele

04.11.2010, 09:00aktualizacja: 04.11.2010, 09:00

Penelope i Monica Cruz po raz pierwszy prezentują własną kolekcję Charles Voegele.

Światowa premiera w Zurychu: Dziś, z okazji Dni Mody Charles Voegele, światowej sławy aktorka i projektantka, Monica Cruz, przed ponad tysiącem gości zaprezentuje ze swoją siostrą Penelope własną kolekcję zaprojektowaną dla szwajcarskiej firmy Charles Voegele. Już od 4 listopada, pierwsze ubrania Cruz dostępne będą w 100 wybranych sklepach Charles Voegele. Wiosną 2011 roku do sklepów Charles Voegele trafi kolekcja wiosna/lato obydwu aktorek.

Pierwsze Dni Mody Charles Voegele w Szwajcarii są idealną okazją dla światowej premiery "Biaggini Violet" – kolekcji Penelope i Moniki Cruz, którą obydwie zaprojektowały specjalnie dla Charles Voegele. Aktorki reprezentują szwajcarską firmę od wiosny 2010 roku. Monica i Penelope będą uczestniczyć w kampanii jesień/zima. Od momentu rozpoczęcia tej współpracy siostry Cruz zamierzały zaprojektować własną kolekcję. Jak wyjaśnia Monica Cruz: "Penelope i ja mamy indywidualny styl, zgodny z naszą osobowością i charakterem. Strój mówi dużo o naszej osobowości. Kochamy modę. Ogromnym darem jest dla nas to, że możemy teraz projektować".

Więcej informacji, zdjęcia z wydarzenia i kolekcji dostępne są pod adresem: http://stylerelations.com/press/charles-voegele/38.

KONTAKT:

Style Relations GmbH