Zdrowie i styl życia

Zlecone: Aplikacja mobilna szusujemy.pl dostępna na iPhonie!

22.12.2010, 12:48aktualizacja: 22.12.2010, 12:48

Nasza aplikacja jest dostępna na kolejnym modelu telefonu komórkowego - na iPhonie. Dzięki aplikacji mobilnej na iPhona użytkownicy tych aparatów mogą zamieszczać zdjęcia i komentarze o aktualnych warunkach na stokach z wyjazdów na narty i deskę bezpośrednio z własnego telefonu. Robisz zdjęcie aparatem w telefonie, zamieszczasz przy danym stoku i wszystko trafia od razu na stronę szusujemy.pl.

Wcześniej została udostępniona wersja obsługująca platformę Android (smartfony: HTC, Samsung, LG, Motorola). Niedługo pojawi się aplikacja na Nokię. Zachęcamy do śledzenia aktualności pod adresem: http://szusujemy.pl/informacja/Aplikacja-mobilna

Dla wszystkich użytkowników naszej aplikacji mobilnej szusujemy.pl zorganizowało konkurs. Każda dodana na stronę serwisu treść jest automatycznie rejestrowana na stronie. Każde dodane zdjęcie i komentarz są punktowane. Najaktywniejszy użytkownik dostanie zimową Nokię N97mini. Akcja trwa do 28 lutego 2011 roku.

Dzięki aplikacji każdy jej użytkownik ma możliwość przeglądania bazy ośrodków narciarskich http://szusujemy.pl na własnym telefonie komórkowym w każdym miejscu i o każdej porze. Warunki narciarskie, opinie o stokach, pogoda, restauracje, szkółki narciarskie, wypożyczalnie sprzętu i wszystko, czego potrzebujesz planując lub będąc na nartach i desce.

Nasz serwis zawiera bazę ponad 200 wyciągów narciarskich, szkółek i wypożyczalni sprzętu oraz punktów gastronomicznych zlokalizowanych przy nich. Dzięki ciągłemu wprowadzaniu zmian przez twórców portalu, właścicieli stoków oraz użytkowników, którzy komentują warunki narciarskie w różnych miejscach serwisu, znaleźć tu można aktualne informacje.

Darmowa aplikacja mobilna do ściągnięcia na: http://szusujemy.pl/informacja/Aplikacja-mobilna

Spędzaj aktywnie czas, dziel się zdjęciami z zimowych wypadów z innymi użytkownikami szusujemy.pl, a w nagrodę możesz dostać nowy telefon. Nie czekaj i zrób sobie świąteczny prezent!

Plik graficzny (widok z wyszukiwarki stoków szusujemy.pl na Twoim telefonie) dotyczący tej informacji prasowej znajduje się na portalu Serwisu Informacji Zleconych pod adresem http://siz.pap.pl.

Źródło informacji: szusujemy.pl

Data publikacji 22.12.2010, 12:48