Zlecone: Skanery Serii KODAK i2000 przenoszą skanowanie rozproszone w nowy wymiar, w celu zwiększenia współpracy, produktywności i wydajności w biurze.

01.03.2011, 16:00aktualizacja: 01.03.2011, 16:00

CeBIT, HANOVER , Niemcy, 1 Marca, 2011 r. /PRNewswire/ - Współpraca, produktywność i wydajność pracy w biurze wzrasta, gdy użytkownicy mają do dyspozycji łatwe w obsłudze, dokładne i szybkie rozwiązania dotyczące pobierania informacji, włączone w tok pracy. Stworzone z myślą o aplikacjach z dziedziny finansów, ubezpieczeń, opieki zdrowotnej, aplikacjach rządowych oraz biurowych, Skanery Serii KODAK i2000 zmieniają proces przekształcania informacji z formy papierowej na łatwo dostępną formę cyfrową - a wszystko to za naciśnięciem przycisku.

"Kodak nieustannie rozwija swoje technologie, aby ulepszyć organizację pracy z dużą ilością dokumentów oraz zwiększyć osiągnięcia już na etapie przechwytywania informacji - automatycznie, dzięki inteligentnym rozwiązaniom dotyczącym predefiniowanych miejsc docelowych, takich jak Serwery MICROSOFT SHAREPOINT i aplikacje do obróbki obrazu - usprawniając ich działanie, ułatwiając przetwarzanie i wykorzystanie informacji, podnosząc poziom obsługi klienta i umożliwiając rozwój działalności" - powiedział Tony Barbeau, dyrektor generalny Działu Obrazowania Dokumentów, Business Solutions and Services Group, w firmie Kodak.

Skanery Serii i2000 dostępne są w trzech modelach, wszystkie z funkcją duplex, drukujące do 70 stron na minutę, z zalecaną dzienną ilością do 6.000 skanów.

Skanery Serii i2000 posiadają najnowszą wersję technologii przetwarzania obrazu "Perfect Page Image Processing Technology" i funkcję skanowania Kodak "Smart Touch", dlatego też wystarczy nacisnąć przycisk, aby zdefiniować do dziewięciu operacji skanowania. Skanery wyposażone są w wydajne podwójne lampy LED, które nie wymagają nagrzewania, przez co są gotowe z chwilą rozpoczęcia skanowania. Światło LED poprawia też czytelność obrazu, jego zgodność i stabilność kolorystyczną.

Skanery Serii i2000 pojawią się w sprzedaży w marcu, a ich ceny wynosić będą od 895 EUR za model i2400, 1195 EUR za i2600 i 1895 EUR za i2800.

Informacje o firmie Kodak

Jako światowy lider w dziedzinie przetwarzania obrazu, firma Kodak pomaga konsumentom, firmom oraz profesjonalistom z różnych dziedzin wyzwolić potęgę obrazu oraz druku tak, aby wzbogacić ich życie.

Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź stronę http://www.kodak.com, śledź nasze blogi oraz dołącz do nas na stronie http://www.kodak.com/go/followus.

Ponad 75 milionów ludzi z całego świata utworzyło swoje własne galerie fotograficzne na stronie http://www.kodakgallery.com - dołącz do nich juz dziś!

Technologia Obrazowania Dokumentów Kodak umożliwia klientom przechwytywanie i wykorzystywanie ważnych informacji z dokumentów w formie papierowej i elektronicznej. Nasze rozwiązania dotyczące obrazowania dokumentów dotyczą m. in. nagrodzonych skanerów i oprogramowania do przechwytywania obrazu oraz wiodącego wsparcia i obsługi klienta. Od małych biur po działania globalne, firma Kodak dysponuje odpowiednimi rozwiązaniami, które dostarczą Twojej firmie informacji, które potrzebuje.

Więcej informacji na temat skanerów obrazujących dokumenty oraz oprogramowania i usług przechwytujących obraz znaleźć można na stronie http://www.kodak.com/go/docimaging.

(Kodak jest znakiem towarowym należącym do Eastman Kodak Company.)

Źródło: Kodak

KONTAKT: