Zlecone: Wygraj randkę z Marią Panną

05.12.2011, 07:07aktualizacja: 05.12.2011, 07:07

LONDYN, 5 grudnia 2011 r. /PRNewswire/ - BeautifulPeople.com - randkowy portal internetowy wyłącznie dla atrakcyjnych osób - oferuje możliwość wygrania randki ze świętym Józefem i Marią Panną.

(Zdjęcie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20111205/LA14965)

Strona internetowa proponuje swoim członkom - a także osobom, które nie należą do społeczności - możliwość wzięcia udziału w licytacji o spędzenie wieczoru z Heather lub Dorionem, którzy pojawili się w bożonarodzeniowej scence na stronie internetowej, która obecnie jest świąteczną stroną startową portalu*.

Dyrektor naczelny, Greg Hodge, powiedział: "W duchu dobrej woli wobec wszystkich samotnych mężczyzn i kobiet, poprosiliśmy pięknych członków naszej społeczności, Heather i Doriona - modelkę i aktora - aby zgodzili się pójść na randkę z osobą, która wygra licytację. Wszystkie wpływy z licytacji zostaną ofiarowane na rzecz organizacji Christian Aid.

"Nie musisz być członkiem społeczności, aby wygrać. Najwyższe oferty w licytacji mogą pochodzić od ludzi, których normalnie nigdy nie przyjęlibyśmy do naszej społeczności, ale wierzymy, że w tegoroczne święta piękno powinno być darem dla każdego"

Heather, 25, mówi: "Świetnie się bawiłam, grając Marię. Nie wyobrażam sobie większego szczęścia niż włączenie się do tej akcji! To było piękne oraz dobrze zrealizowane. To dla mnie zaszczyt, jeśli idąc na randkę, mogę pomóc w zbiórce pieniędzy na szczytny cel. A jeśli dodatkowo okaże się on moim księciem z bajki, wtedy to będzie jeszcze bardziej wspaniałe!".

Dorion, 23, mówi: "Byłem wniebowzięty, kiedy poproszono mnie, aby zagrać Józefa. Nie mogę się doczekać momentu, kiedy dowiem się, kto zwycięży. Dziewczyna, która odważy się umówić z przybranym tatą Jezusa, będzie musiała być naprawdę bardzo wyjątkowa".

Aby móc wziąć udział w licytacji randki z Heather lub Dorionem, należy wejść na stronę http://www.BeautifulPeople.com, na której znajduje się link do ich strony z licytacją na ebay. Zwycięzca zostanie ogłoszony 5 stycznia, a data randki zostanie wyznaczona na początek roku 2012.

BeautifulPeople.com ma 730 000 członków na całym świecie, a od swojej światowej premiery w 2009 roku portal społecznościowy odrzucił ponad 5,6 mln kandydatów.

Przyjmowanie i odrzucanie mężczyzn oraz kobiet odbywa się na drodze głosowania, w którym biorą udział członkowie społeczności płci przeciwnej. Obecnie jedna na siedem osób, z całej liczby kandydatów, zostaje przyjęta do portalu.

Kandydaci z Francji, Danii, Brazylii oraz Stanów Zjednoczonych odnoszą najwięcej sukcesów na stronie, a Wielka Brytania, Polska i Niemcy mają największą liczbę odrzuceń.

Greg Hodge wyjaśnił: "Wierzymy we wzajemność. Wybraliśmy organizację Christian Aid, ponieważ pomaga ona wszystkim, bez względu na religię. BeautifulPeople.com sławi piękno we wszystkich kulturach, grupach etnicznych, ze wszystkich środowisk. Piękno jest apolityczne - to doskonale dobrana para".

*Zdjęcie scenki bożonarodzeniowej zostało zrobione przez cieszącego się uznaniem fotografa z Los Angeles, Nicholaas de Bruin.

Adres BeautifulPeople.com: http://www.BeautifulPeople.com

Źródło: BeautifulPeople.com

KONTAKT:

Miki Haines-Sanger

tel. +44-7900-690-574

e-mail: mh@beautifulpeople.com

Harriet Vocking

tel. +44-0-7787-446-155

e-mail: hv@beautifulpeople.com

Fiona Hunter

tel. +1-310-880-7439

członkowie BeautifulPeople.com

Informacje dla redaktorów:

Greg Hodge, dyrektor naczelny, Heather oraz Dorion są gotowi udzielać wywiadów.

Źródło informacji: PR Newswire

Data publikacji 05.12.2011, 07:07