Zlecone: GKhair(R) kontynuuje tradycję innowacyjności, wprowadzając na rynek nowy preparat The Best(TM) zawierający Juvexin(R)

07.10.2011, 19:51aktualizacja: 07.10.2011, 19:51

Światowy lider w zakresie profesjonalnego układania włosów opracowuje przełomową formułę The Best(T)

FORT LAUDERDALE, Floryda, 7 października 2011 r. /PRNewswire/ - GKhair (http://www.gkhair.com), międzynarodowy, innowacyjny producent rozwiązań do profesjonalnej pielęgnacji włosów wyjawia kolejną, rewolucyjną formułę - preparat The Best Juvexin. Stałe zaangażowanie GKhair w badania i rozwój doprowadziło do opracowania tego nowego środka, który odznacza się silniejszymi właściwościami prostującymi, nadaje niezwykły blask oraz sprawia, że włosy stają się bardziej miękkie i łatwiejsze w układaniu. Formuła ułatwia pielęgnację wszystkich rodzajów włosów i zapobiega ich skręcaniu się do 5 miesięcy. Profesjonalne stosowanie preparatu w salonie jest szybsze i jeszcze prostsze, bez konieczności oczekiwania na umycie włosów po zastosowaniu kuracji. Klientki z pewnością docenią czas zaoszczędzony na układaniu włosów na gorąco oraz efekt jedwabistej gładkości po pozostawieniu włosów do samodzielnego wyschnięcia.

"Ważne jest, aby klientki podejmowały świadome decyzje odnośnie jakości stosowanych przez nie preparatów do włosów" - twierdzi Van Tibolli, założyciel i dyrektor generalny. The Best to oryginalny preparat do układania włosów, niezawierający żadnych szkodliwych substancji chemicznych oraz wzbogacony Juvexinem, który kompleksowo poprawia zdrowie włosów, na długo chroniąc je przed niekorzystnym wpływem środowiska. Opracowując The Best, firma GKhair osiągnęła perfekcję w dziedzinie środków do układania włosów. Tibolli dodaje: „The Best daje lepsze efekty, niż jakikolwiek preparat opracowany przez nas do tej pory, lub inny środek swojej kategorii".

Juvexin wnika do wnętrza łodygi włosa, odżywiając go i nawilżając, a także zwiększając miękkość i ułatwiając rozczesywanie, co sprawia, że włosy lepiej znoszą wysokie temperatury i są mniej łamliwe, oraz łatwiej poddają się układaniu. Każde włosy skorzystają na kuracji The Best - kobiety na całym świecie będą tłumnie odwiedzać salony, aby doświadczyć działania preparatu. Dzięki swojemu innowacyjnemu produktowi Firma GKhair po raz kolejny podniosła poprzeczkę - wkrótce wszystkie kobiety będą porównywać efekty uzyskiwane dzięki dotychczas stosowanym przez nie preparatom do The Best.

Informacje o Van Tibolli Beauty (VTB)

Van Tibolli Beauty (VTB) to międzynarodowy producent nagradzanych produktów do pielęgnacji włosów, między innymi GKhair, dystrybuowanych w ponad 50 krajach na całym świecie. Firma VTB, mająca główną siedzibę w Fort Lauderdale (Floryda), pozostaje wierna wizji swojego założyciela, od którego nazwiska pochodzi nazwa firmy. Jest to człowiek, który rozumie potrzebę wypełnienia niszy w świecie kosmetyków pielęgnacyjnych. VTB reprezentuje centrum unikalnych, inteligentnych rozwiązań w zakresie kosmetyków pielęgnacyjnych o najlepszej jakości, aby każda kobieta mogła czuć się piękna.

Źródło: GKhair

KONTAKT: