Zlecone: Jerzy Dudek w krakowskim EMPiK-u opowie jak być bardziej wytrzymałym

15.05.2012, 11:25aktualizacja: 15.05.2012, 11:25

Już w najbliższy czwartek 17 maja Jerzy Dudek spotka się z fanami w krakowskim EMPiK-u przy Rynku Głównym 5. Znany piłkarz opowie o nowej książce "Pod presją", którą napisał wspólnie z psychologiem sportowym, Pawłem Habratem. Początek spotkania o godz. 18:00.

"Pod presją" to nowoczesny poradnik pokazujący, w jaki sposób radzić sobie ze stresem, wzmacniać drużynę i zamieniać porażki w sukces. Według autorów stres dotyka nie tylko sportowców, lecz także każdego z nas, a umiejętność radzenia sobie z nim zapewnia powodzenie także w trudnych sytuacjach w życiu codziennym. Treść wzbogacona jest zdjęciami z Mistrzostw Świata FIFA(TM) z 2010 roku, a także z prywatnego archiwum piłkarza, oraz archiwalnymi depeszami PAP i fragmentami bloga Jerzego Dudka.

Spotkanie w Krakowie jest pierwszym, na którym będzie można porozmawiać z Jerzym Dudkiem o książce i presji w życiu codziennym, a także wziąć autograf oraz zrobić pamiątkowe zdjęcie. W kolejnych tygodniach były reprezentant Polski i ambasador marki Castrol pojawi się też w EMPiK-u w Katowicach (25 maja) i Warszawie (6 czerwca). Mecenasem publikacji jest Castrol EDGE, oficjalny sponsor UEFA Euro 2012(TM). Więcej na temat książki można przeczytać na stronie: http://www.castrolfan.pl.

KONTAKT:

Dorota Staszewska-Kumiszcze