Zdrowie i styl życia

Zlecone: Seszele w najlepszej cenie: otwarcie hotelu Coral Strand Smart Choice

16.07.2012, 11:00aktualizacja: 16.07.2012, 11:00

MAHE, Seszele, 2012 r. /PRNewswire/ - Po przebudowie i modernizacji nastąpi otwarcie nowego hotelu Coral Strand Smart Choice. Uroczystość otwarcia odbędzie się we wrześniu 2012 roku. Hotel działa obecnie w trybie soft opening (nie jest w całości dostępny dla gości).

Ostatnie prace budowlane zostaną ukończone jeszcze przed wielkim otwarciem. Do tego czasu Coral Strand Smart Choice oferuje swoim gościom atrakcyjne zniżki: od lipca do września hotel udziela rabatów do 35 procent w przypadku najlepszej dostępnej stawki. Rezerwacji można dokonać na stronie http://www.coralstrand.com, za pośrednictwem biur podróży Best Reisen Group Sp z o.o oraz przez systemy rezerwacyjne booking.com i expedia.com.

Coral Strand Smart Choice wyróżnia się dzięki swojej nowej koncepcji hotelu na Seszelach - najwyższy komfort w przystępnej cenie. Najlepsza na wyspie oferta wysokiego standardu za niską cenę zlokalizowana jest na bezkonkurencyjnie najlepszym odcinku plaży w zatoce Beau Vallon, na wyspie Mahe. Prawie żaden hotel nie dorównuje w swojej ofercie takiemu standardowi plaży oraz widokom na ocean. Ten 3-gwiazdkowy ośrodek posiada 165 nowoczesnych i atrakcyjnie wyposażonych pokoi, w tym 140 pokoi standardowych, 4 pokoje typu junior suite oraz 21 pokoi deluxe.

Evgenia Boyankova, dyrektor działu sprzedaży i marketingu, powiedziała: "Miesiąc miodowy czy rodzinne wakacje - nowy hotel Coral Strand Smart Choice jest usytuowany w idealnym miejscu na Seszelach. Prawie żaden hotel nie oferuje wszystkich dostępnych na Seszelach atrakcji, i to w jednym miejscu: fantastyczny widok na ocean, białe plaże, nowoczesne i komfortowe pokoje, a wszystko to w atrakcyjnej, przystępnej cenie. Goście mogą przeżyć beztroskie wakacje na plaży, ciesząc się jednocześnie licznymi atrakcjami turystycznymi, klubami zakupowymi oraz pubami - w okolicy z pewnością można znaleźć wiele zajęć".

Zdjęcia prasowe: http://dl.dropbox.com/u/75650970/CSSC_Press-Photos.zip

Źródło: Coral Strand Smart Choice