Zdrowie i styl życia

Zlecone: Hipermarket Real fundatorem nagród w konkursach regionalnych!

11.07.2012, 12:14aktualizacja: 11.07.2012, 12:14

Od połowy czerwca do końca lipca w mediach regionalnych w całej Polsce trwają konkursy nawiązujące do tematyki EURO 2012, w których cenne nagrody rzeczowe funduje zwycięzcom sieć hipermarketów Real.

Hipermarket Real, jako najbliższy sąsiad, który oferuje wielki wybór produktów w niskich cenach, od lat wspiera lokalne społeczności oraz angażuje je do aktywności fizycznej (m.in. jako organizator wielkiego ogólnopolskiego turnieju piłki nożnej dla dzieci Real Junior Cup).

Dlatego też czas, kiedy Polska była gospodarzem EURO 2012, pragnie upamiętnić w szczególny sposób, dając możliwość wygrania słuchaczom i czytelnikom w konkursach radiowych i prasowych wielu cennych rzeczowych nagród, takich jak: odtwarzacze dvd, radia, gry komputerowe, torby na laptopy, słuchawki stereo do sprzętu MP3, akcesoria do komputerów czy torby podróżne.

Do tej pory konkursy z Realem przeprowadziły m.in. Radio Złote Przeboje, Radio Plus Bydgoszcz, Polskie Radio Rzeszów.

KONTAKT:

Magdalena Kołodziejska