Zdrowie i styl życia

Zlecone: Krajowe Centrum Medialne przedłuża akredytacje dla mediów

31.05.2012, 18:35aktualizacja: 31.05.2012, 18:35

Czy akredytowałeś się do Krajowego Centrum Medialnego w trakcie Euro 2012 w Polsce? Ciągle masz taką możliwość! Krajowe Centrum Medialne przedłuża akredytacje dla mediów do 3 czerwca 2012 roku.

Formularz akredytacyjny dostępny jest na stronie: http://www.2012.org.pl/pl/dla-mediow/akredytacje.html. Cały proces zajmie najwyżej 5 minut.

Krajowe Centrum Medialne to miejsce, w którym uzyskasz odpowiedź na każde pytanie związane z przebiegiem Euro 2012 w Polsce.

Więcej informacji znajduje się na stronie: http://www.2012.org.pl/pl/dla-mediow/krajowe-centrum-medialne.html.

Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania związane z akredytacją, również osobiście. Na pytania związane z przygotowaniami do Mistrzostw, przebiegiem Euro 2012 w Polsce oraz Krajowym Centrum Medialnym odpowiadają osoby od lat zaangażowane w komunikację Euro 2012.

KONTAKT:

Daria Braszkiewicz

(informacje o akredytacji)

tel. kom. +48 500 049 378

e-mail: media@2012.org.pl

Mikołaj Piotrowski

Rzecznik prasowy Kraju Gospodarza EURO 2012

tel. kom. +48 785 556 771

e-mail: mikolaj.piotrowski@2012.org.pl

Maciej Topolski

(zbiera pytania od polskich mediów)

tel.(22) 560 38 05

tel. kom. +48 785 556 783

e-mail: maciej.topolski@2012.org.pl

Michał Jankowski

(zbiera pytania od zagranicznych i polskich mediów)

tel. (22) 560 38 07

tel. kom. +48 518 023 168

e-mail: michal.jankowski@2012.org.pl

Krajowe Centrum Medialne

e-mail: kszocentrum-medialne@2012.org.pl

Źródło informacji: PL.2012 Sp. z o.o.

Data publikacji 31.05.2012, 18:35
Źródło informacji PAP