Zlecone: Obniżka cen i nowe pakiety ISOF dla biur rachunkowych

03.09.2012, 10:59aktualizacja: 03.09.2012, 10:59

Firma HEUTHES wprowadziła od 1 września nowe, obniżone ceny systemu ISOF dla biur rachunkowych. W ofercie są dwie grupy konfigurowalnych pakietów ISOF: na potrzeby własne biur i do obsługi ich klientów.

Pierwsza grupa zawiera Pakiet ISOF-BR Mini z abonamentem miesięcznym 9 zł i Pakiet ISOF-BR za 89 zł. ISOF-BR mini umożliwia łatwe przełączania pomiędzy systemami do obsługi wielu klientów. Z kolei ISOF-BR zawiera funkcje ISOF-BR Mini oraz moduły umożliwiające pełną obsługę działalności własnej biura.

Druga grupa to Pakiet Klient BR za 20 zł i Pakiet Klient BR Premium za 89 zł miesięcznie. Klient BR jest przeznaczony do obsługi klientów rozliczających działalność w książce przychodów i rozchodów, Klient BR Premium - dla firm z pełną księgowością.

Praca z ISOF zapewnia biurom uzyskanie wielu korzyści we współpracy z ich klientami. Biura rachunkowe obsługujące rozliczenia wielu firm logują się do ISOF jednokrotnie i jednym kliknięciem przełączają się pomiędzy systemami swoich klientów przy zróżnicowanych poziomach uprawnień.

Biura rachunkowe mają również możliwość udostępnienia swoim klientom systemów ISOF i ISOF-START do prowadzenia ich firm. Dzięki temu - niejako przy okazji - klienci biura, mając system również "u siebie", mogą drogą elektroniczną wymieniać z biurem wszelkie dokumenty, takie jak faktury sprzedaży, zakupowe, a także sprawdzać ciągle rzeczywisty stan swoich finansów dzięki raportom FK w Centrum Dowodzenia. Mogą również kupować i sprzedawać produkty - po prostu prowadzić własną firmę o dowolnej porze i z dowolnego miejsca.

Klienci mogą również samodzielnie wprowadzać dokumenty do systemu, a biuro rachunkowe, posiadając zdalny dostęp przez Internet, dokonuje ich dekretacji, nie czekając na moment fizycznego przekazania dokumentów do biura. Skutkuje to mniejszymi kosztami obsługi klienta. Dzięki temu biura rachunkowe mogą znacznie rozszerzyć liczbę klientów i objąć znacznie większy obszar terytorialny, przy mniejszej pracochłonności.

W pakiecie ISOF-BR znajduje się funkcja fakturowania seryjnego, którą można wykorzystać do wystawiania faktur (również elektronicznych) za usługi biura rachunkowego. Faktury te mogą być wczytywane do systemów klientów jako faktury zakupowe.

Biura rachunkowe mogą zbudować w ISOF kokpit menedżerski z informacjami o statusach deklaracji podatkowych i konieczności wygenerowania poszczególnych dokumentów dla klientów. Mogą też sprawdzać, jaka ilość dekretów księgowych przypada na obsługiwaną firmę, ile z nich i jakich zostało wystawionych przez poszczególnych pracowników w różnych przedziałach czasowych. Jest to pomocne w analizie nakładów pracy poniesionych przez pracownika biura rachunkowego lub na poszczególnych klientów biura.

Dzięki ISOF biura rachunkowe nigdy nie utracą swoich klientów w przypadku ich rozwoju. Małe firmy - klienci biura - mogą pracować w podstawowej wersji, czyli systemie ISOF-START, a wraz z rozwojem swojej firmy przełączyć się na ISOF, z pełną funkcjonalnością zawierającą m.in. Logistykę, Zamówienia od klientów i do dostawców, CRM Serwisowy, CRM Zadaniowy, CRM Marketingowy, Portfolio, EDI, DMS.

Warto przypomnieć, że rodzina systemów ISOF w trybie SaaS obejmuje obecnie cztery produkty. Pierwszy z nich to ISOF-START, system dla niewielkich firm, w tym również dla jednoosobowych i rodzinnych oraz start-up. Drugi to pełna wersja ISOF-ERP z zaawansowanymi funkcjami. Trzeci, ISOF-Workflow, to system przeznaczony do zarządzania obiegami dokumentów i pracy grupowej. Z kolei ISOF-BR jest przeznaczony dla biur rachunkowych i ich klientów, którzy mogą pracować na wspólnym systemie.

Więcej informacji na stronie: http://www.isof.pl.

Źródło informacji: HEUTHES Sp. z o.o.

Data publikacji 03.09.2012, 10:59
Źródło informacji PAP