Moda i biznes razem: prezentacja oferty CHIC-YOUNG BLOOD w dniach 26 - 28 października 2012 r.

16.10.2012, 13:30aktualizacja: 16.10.2012, 13:30

PEKIN, 16 października 2012 r. /PRNewswire/ - Młodzi chińscy konsumenci stopniowo stają się ważną siłą wpływającą na dyskurs mody. Są obdarzeni wyjątkowym wyczuciem i gustem w tej dziedzinie. Młode marki modowe, walczące o udział w coraz bardziej konkurencyjnym rynku, skupiają się na tym jak utrzymać stałą siłę nabywczą młodych konsumentów. Potrzeba kształtowania odrębnej kultury marki oraz budowania poczucia przynależności i lojalności pomiędzy konsumentami i markami zwiększa zapotrzebowanie na towary młodych marek modowych.

W tych okolicznościach, w 2011 r. powstały targi "CHIC-YOUNG BLOOD". To "nowa krew" na Międzynarodowych Targach Odzieży i Akcesoriów w Chinach (China Int'l Clothing & Accessories Fair). CHIC-YOUNG BLOOD jest międzynarodową platformą stworzoną przez organizatora CHIC dla młodych marek krajowych i zagranicznych, które chcą zyskać nową siłę i znaleźć się w samym sercu chińskiego rynku.

CHIC-YOUNG BLOOD łączy w sobie "modę, możliwości biznesowe, zabawę i przyjemność" podkreślając pomysły i cechy każdej marki przy pomocy kreatywnych metod; gromadzi kanały sprzedaży, instytucje inwestycyjne, kupujących, dostawców, media oraz twórców nowych trendów. Wydarzenie wprowadza wszystkich uczestników w radosną i ekscytującą atmosferę, która pomaga zainspirować młode marki modowe i rozwinąć powiązane możliwości rozwoju oraz inspiracje biznesowe.

Prezentacja oferty CHIC-YOUNG BLOOD odbędzie się od 26 do 28 października 2012 r. przy 751 D·PARK i najprawdopodobniej będzie ogromnym wydarzeniem rozwijającej się chińskiej branży odzieżowej.

Źródło: China World Trade Center Co., Ltd

Kontakt dla mediów: