Zdrowie i styl życia

Kalendarz cenowy na stronie hotel.info - dzięki tej nowej funkcji znajdziesz wybrany hotel po najniższej cenie

29.01.2013, 12:30aktualizacja: 29.01.2013, 12:30

Norymberga, 29 stycznia 2013 r. - Kto nie doświadczył tego co najmniej jeden raz podczas wyszukiwania hotelu? Wybrane miejsce noclegowe nie dysponuje już wolnymi miejscami lub też wymarzony hotel przewyższa budżet podróży. Kto mimo to nie chce rezygnować z noclegu w wybranym hotelu, może znaleźć coś dla siebie dzięki nowej funkcji na stronie http://www.hotel.info. Bezpłatny serwis rezerwacji hotelowych online oferuje dzięki "Kalendarzowi cenowemu" nowe możliwości wyszukiwania i rezerwacji hotelu.

Na stronie hotel.info oszczędzasz w wybrane dni

Zestawienie cen w formie kalendarza pokazuje na stronie hotel.info najkorzystniejszy okres rezerwacji dla ulubionych hoteli - i to nawet z kilkutygodniowym wyprzedzeniem. Podróżni, którzy wiedzą, dokąd chcą pojechać i są elastyczni co do terminu podróży, mogą dzięki serwisowi naprawdę zaoszczędzić.

Sebastian Meyer, rzecznik prasowy hotel.info, powiedział: "Kalendarz cenowy sprawdza się już dla wielu hoteli na całym świecie".

Łatwo i przejrzyście

Jak to działa? Na stronie hotel.info wpisz w pole wyszukiwania albo wybraną lokalizację i wybierz z listy wyników hoteli, albo szukaj bezpośrednio wybranego hotelu. Wraz z wyborem określonej daty na szczegółowej stronie hotelu wyświetli się kalendarz cenowy z zestawieniem cen za dzień - przy czym te najkorzystniejsze są oznaczone kolorami i można je zarezerwować za pomocą jednego kliknięcia. Wybrane informacje zostaną automatycznie przejęte i nic nie stoi już na przeszkodzie, by zarezerwować wymarzony hotel w najlepszej cenie.

Praktyczny przykład dla kalendarza cenowego znajduje się na stronie: http://www.hotel.info/pl/hotel-hetman/hotel-131048 (w celu wyświetlenia kalendarza cenowego, należy kliknąć pole "Przyjazd").

Screenshot można znaleźć na stronie: http://www.hotel.info/media/presse/img/Informacja_Prasowa_hotel.info_PL_Kalendarz_cenowy.jpg.

Pełna informacja prasowa znajduje się tutaj: http://www.hotel.info/Press/Article?item=1911&lng=PL.

KONTAKT:

Sebastian Meyer