Z Live Show "Girls Only!" ETAM pobudził zmysły i rozpalił Fashion Week

08.03.2013, 15:45aktualizacja: 08.03.2013, 15:45

Spektakularny wybieg z multikolorowymi wiązkami laserowymi, pięć odsłon kolekcji, pięć wokalistów i "sznur" modelek niczym naszyjnik z pereł, jedna piękniejsza od drugiej, to wszystko uwolniło ducha marki, prezentując kreatywność i know-how ETAM.

Aby wyświetlić wersję multimedialną wiadomości, kliknij: http://www.multivu.com/mnr/58708-etam

We wtorek wieczorem ETAM zaprezentował innowacyjną, kreatywną kolekcję swobodnie bawiącą się i przełamującą sztywne zasady dotyczące bielizny i mody.

Pierwsze zaprezentowały się na scenie: Isabeli Fontana, Edita Vikeviciute, Anna Selezneva, Julia Frauche, Liu Wen i Lais Ribeiro w iście wiosennej stylizacji - wianki z kwiatów na głowie i lakierowane, błyszczące szpilki przywołały klimat świeżego i bardzo romantycznego Liberty of London połączonego z rockowymi elementami.

W drugiej odsłonie ETAM oddał hołd kolorom i koronce. Kultowa koronka w nowym wydaniu jako ikona marki. Welony, tiary i fluorescencyjny makijaż dla elektryzujących księżniczek XXI wieku.

Czerń, biel, perły, pióra i koronki tkane niczym pajęczyna, ale także skóry i oszałamiające kroje wytyczyły kolejny trend, bardzo sexy, wysublimowany i nowoczesny.

Przedsmak lata w wyrafinowanym klimacie dało się poczuć za sprawą geometrycznej linii strojów kąpielowych w połączeniu z elegancką biżuterią.

Kolekcja luksusowa, wysublimowana i inspirowana Natalią Vodianovą w piątej, ostatniej odsłonie pokazu. Wyjątkowe materiały, mocne stylizacje, niekiedy z finezyjnymi wykończeniami typowymi dla 20 oszałamiających akcentów "couture", które zawsze zapierają dech w piersiach.

Na scenie wokalistki międzynarodowej sceny muzycznej

Pod kierownictwem artystycznym Marka Robinsona, w następującej kolejności: szwedzka piosenkarka Lykke Li i jej przebój "I Follow Rivers", Rita Ora, bardzo sexy i energetyzująca z "How we do (party)", Selah Sue, zmysłowa chrypka, intymna gitara akustyczna z "Raggamuffin", Lily Allen po 4 latach nieobecności, szczęśliwa, że mogła tam być z utworem "Smile" i wreszcie M.I.A. na górze muzycznego tortu z dwoma kawałkami "Paper Planes" i "Bad Girls".

Plejada gwiazd:

Elodie Bouchez, Cecile Cassel, Joey Starr, Ludivine Sagnier, Frederic Taddei, Izia Higelin, Gilles Lellouche, Frederic Beigbeder, Jamie Hince, Aure Atika, Josephine de la Baume, Emmanuelle Seigner, Sarah Lavoine, Nicolas Duvauchelle i Lea Seydoux. Wyróżnienie dla Cara Delevingne piosenkarki i tancerki całkowicie związanej z modelkami z pokazu.

Źródło: Etam Lingerie

KONTAKT: