Valspar High Performance Architectural Coatings ogłasza uruchomienie nowej strony internetowej

23.04.2014, 14:05aktualizacja: 23.04.2014, 14:05

VANTAA, Finlandia, 24 kwietnia 2014 r. /PRNewswire/ - Valspar High Performance Architectural Coatings ma przyjemność ogłosić uruchomienie nowej strony internetowej pod adresem valsparcoileurope.com (http://www.valsparcoileurope.com/be/index.html). Nowa strona ułatwia profesjonalistom z branży powlekania taśm metalowych dostęp do informacji o nowych technologiach i innowacjach z zakresu powlekania, a także do specyfikacji i wyboru wiodących powłok dla projektów z branży architektury metalowej.

Valspar jest od przeszło 200 lat liderem sztuki i nauki powlekania, który nie ma sobie równych pod względem walorów estetycznych i funkcjonalnych. Nasza szeroka oferta powłok z najwyższej półki nabiera życia dzięki pełnej palecie kolorów i tekstur, które sprostają nawet najbardziej wymagającym projektom. Zapewniamy ochronę przed starzeniem się w warunkach atmosferycznych, w tym przed blaknięciem i kredowaniem, co pozwala produktom zachować swój pierwotny wygląd.

Poza informacjami o Valspar i naszych produktach, osoby odwiedzające nową stronę valsparcoileurope.com (http://www.valsparcoileurope.com/be/index.html) znajdą na niej też inne ciekawostki, w tym:

- Stronę z kolorami przedstawiającą próbki kolorów, które Valspar oferuje swoim klientom;

- Centrum wiedzy, w którym znajdziemy artykuły branżowe i informacje nt. budowania z wykorzystaniem metalu;

- Stronę przedstawiającą priorytety ekologiczne firmy Valspar, podkreślającą jej zaangażowanie w produkcję ekologicznych powłok;

- Sekcję projektową ukazującą przykłady ciekawych instalacji zapewniających inspiracje do wykorzystania kolorów;

- Dobrze zorganizowaną stronę z funkcją filtrowania poświęconą produktom, która pozwala odwiedzającym w łatwy i szybki sposób uzyskać potrzebne informacje.

Bez względu na wybrany produkt z zakresu powlekania taśm metalowych, klienci Valspar otrzymują usługę na najwyższym poziomie, przy najkrótszym czasie realizacji zamówienia i z najlepszą pomocą techniczną w branży.

Klientów zachęca się do częstego odwiedzania valsparcoileurope.com w celu uzyskania aktualnych informacji o produktach, dostępu do nowych artykułów itp.

Valspar Corporation

Valspar Corporation (NYSE: VAL) jest liderem na światowym rynku farb i powłok. Firma od 1806 r. zapewnia klientom najnowsze innowacje, najwyższej jakości i najlepszą obsługę klienta w branży. Więcej informacji można uzyskać na stronie: http://www.valsparglobal.com.

Komunikaty prasowe firmy Valspar oraz inne informacje dla inwestorów można znaleźć na: http://www.valsparglobal.com/investors.

Źródło: Valspar Corporation

KONTAKT: