Zdrowie i styl życia

Nowy unit stomatologiczny Sirona: Jakość 'made in Germany' w przystępnej cenie

09.05.2014, 19:35aktualizacja: 09.05.2014, 19:35

Wszystkich dentystów świata łączy jedno pragnienie: chcą zapewnić pacjentom najlepsze dostępne metody leczenia. To dlatego w swojej pracy najchętniej korzystają z wysokiej jakości urządzeń i systemów, które zapewniają optymalne wsparcie ich codziennej misji. Unit stomatologiczny pełni tutaj zasadniczą rolę; w końcu to przy nim stomatolog spędza większość swojego czasu pracy. Światowy lider w dziedzinie innowacji i technik dentystycznych - Sirona - opracował nową generację unitów stomatologicznych. Najnowsza linia produktów posiada duże możliwości konfiguracji pozwalające spełnić potrzeby różnych lekarzy.

Poznaj INTEGO! "Dentyści nie muszą już uzależniać najwyższej jakości, innowacji i współczesnego designu swoich nowych unitów stomatologicznych od posiadanych środków na inwestycje - tłumaczy Michael Geil, wiceprezes ds. ośrodków leczenia w spółce Sirona oraz dyrektor zarządzający Sirona Bensheim (Niemcy). - INTEGO to przyszłościowy produkt niemiecki najwyższej jakości, zaspokajający wszystkie te potrzeby".

INTEGO opiera się na koncepcji fotela, który uwzględnia cztery wymiary ergonomii - intuicyjne usadowienie, wygodną pozycję, optymalną widoczność i zintegrowany przepływ pracy. Wszystkie te cechy zapewniają dentystom idealne rezultaty. Funkcje indywidualne, narzędzia i wszelkie elementy dodatkowe można wybierać i kontrolować przy pomocy bardzo prostego i intuicyjnego interfejsu użytkownika. Elementy dentystyczne i pomocnicze mogą być w sposób elastyczny dostosowywane. Dzięki samowystarczalnej butli z czystą wodą w każdej chwili dostępna jest woda o kontrolowanej jakości. Kompaktowy design wszystkich elementów unitu, w tym element pomocniczy i jednostka z wodą, gwarantują optymalne wykorzystanie dostępnej przestrzeni. INTEGO będzie oferowany z przewodami wiszącymi (TS) lub zwijanymi (CS) oraz w szerokiej gamie kolorów.

Więcej informacji: http://www.sirona.com/en/news-events/press-releases-news/

KONTAKT: