Potomek rodu Beamów - Fred Noe w Polsce!

24.06.2014, 12:56aktualizacja: 24.06.2014, 12:56

Fred Noe
Do Warszawy właśnie przyleciał Fred Noe, potomek rodu Beamów. Co sprowadza do Polski słynnego mistrza destylacji? Prawie 220 lat historii Beamów pisanej przez kolejne pokolenia niepokornych mężczyzn z rodziny Beamów zamknięte w butelce najlepszego trunku z Kentucky. Fred Noe zamierza osobiście opowiedzieć historię wody i ziarna zmieszanych z unikalną magią Kentucky.

Misja Freda Noe w Warszawie

25 czerwca 2014 r. Fred Noe osobiście przeniesie Warszawiaków przez toczące się wzgórza Kentucky do światowej klasy destylarni rodem z Kentucky. W Fabryce Trzciny, Centrum Artystycznym w Warszawie odbędzie się ekskluzywne spotkanie "Ale Historia!", które zapewni gościom prawdziwy atak na zmysły poprzez autentyczne doświadczenie klimatu słynnej destylarni oraz możliwość stania się częścią historii rodu Beamów. Goście będą mogli delektować się krajobrazami Kentucky podczas słuchania historii siedmiu pokoleń niepokornych mężczyzn rodu Beamów, a o historii i tajnikach destylacji opowie sam Fred Noe.

220 lat historii siedmiu pokoleń niepokornych mężczyzn Beamów

Początki słynnej historii Beamów sięgają drugiej polowy XVIII w. W 1795 roku Jacob Beam sprzedał swoją pierwszą beczkę trunku i tak narodziła się legenda najbardziej amerykańskiego smaku, która przekazywana z pokolenia na pokolenie rodu Beamów trwa do dzisiaj. Fred Noe jest dysponentem sekretu w 7 kolejnym pokoleniu rodziny, podobnie jak sześciu jego poprzedników jest twarzą i uosobieniem ducha marki.

Kalendarium wizyty Freda Noe w Warszawie:

Data: 25 czerwca 2014

Miejsce: Fabryka Trzciny. Centrum Artystyczne, ul. Otwocka 14, Warszawa

Ekskluzywne Spotkanie Prasowe z Fredem Noe - godz.18:00 (obowiązują potwierdzone akredytacje imienne: j.golebiewska@lensomai.com)

Wieczorna impreza: od godziny 20:00

Data: 26 czerwca 2014