Zaproszenie na uroczystość ogłoszenia zwycięzców konkursów branżowych

15.07.2014, 16:52aktualizacja: 15.07.2014, 16:52

CBCK

Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej (CBCK) zaprasza na uroczystość wręczenia certyfikatów zwycięzcom konkursów branżowych w kategoriach:

Firma Szkoleniowa Roku 2014

Firma Szkoleniowo-Doradcza Roku 2014

Program Szkoleniowy Roku 2014

Firma Roku 2013

Firma Roku 2014

Uroczystość odbędzie się 22 lipca br. o godz. 15:00 w Centrum Prasowym PAP, przy ul. Brackiej 6/8 w Warszawie.

Organizatorem konkursu jest Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej, instytucja wspierająca podmioty gospodarcze w rozwoju, poprzez promocję ich działań na rynku ogólnopolskim. Szczegóły na: www.certyfikacjakrajowa.org.pl.

Logo dostępne pod adresem:

W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt:

Agnieszka Rudek

Kolterman Media Communications