HERKULES SA korekta raportu nr 23/2014 z dnia 21 lipca 2014 r. - Realizacja umowy z PARP o dofinansowanie projektu "2 turbiny w 72 godziny"

22.07.2014, 11:22aktualizacja: 22.07.2014, 11:22

Raport bieżący 23/2014

Zarząd Emitenta zawiadamia, że na skutek omyłki pisarskiej, w treści raportu bieżącego nr 23/2014 z dnia 21 lipca 2014 r., błędnie podano datę publikacji raportu bieżącego nr 48/2013.

Było:

W dniu 13 listopada 2014 roku Zarząd Herkules S.A. poinformował raportem bieżącym nr 48/2013 o zawarciu umowy z Polską Agencją Rozwoju Przedsiębiorczości o dofinansowanie projektu "2 turbiny w 72 godziny Innowacyjna usługa kompleksowego wznoszenia turbin wiatrowych" mającego na celu wdrożenie własnej technologii świadczenia innowacyjnej usługi kompleksowego wznoszenia elektrowni wiatrowych, który współfinansowany jest przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013, Działanie 4.4 - "Nowe inwestycje o wysokim potencjale innowacyjnym".

Powinno być:

W dniu 13 listopada 2013 roku Zarząd Herkules S.A. poinformował raportem bieżącym nr 48/2013 o zawarciu umowy z Polską Agencją Rozwoju Przedsiębiorczości o dofinansowanie projektu "2 turbiny w 72 godziny Innowacyjna usługa kompleksowego wznoszenia turbin wiatrowych" mającego na celu wdrożenie własnej technologii świadczenia innowacyjnej usługi kompleksowego wznoszenia elektrowni wiatrowych, który współfinansowany jest przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013, Działanie 4.4 - "Nowe inwestycje o wysokim potencjale innowacyjnym".

Podstawa prawna: RMF GPW § 5 ust.1 pkt.3

Więcej na: biznes.pap.pl