Bliźniacze światy handlu i footballu określają nowe poziomy doskonałości w Ciutat Esportiva w Barcelonie

03.11.2014, 16:45aktualizacja: 03.11.2014, 16:45

LIMASSOL, Cypr, 30 października, 2014 /PRNewswire/ - Firma IronFX, światowy lider transakcji handlowych online, wprowadził nowy poziom nagradzania, organizując dziś dla swoich partnerów bezprecedensowe wydarzenie z udziałem najlepszych piłkarzy z klubu FC Barcelona na boisku treningowym Joan Gamper w Ciutat Esportiva w Barcelonie.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140312/674461)

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141030/713624)

Światowej klasy piłkarze Alves da Silva, Sergio Busquets i Javier Mascherano spotkali się z najlepszymi brokerami wprowadzającymi firmy IronFX podczas ekskluzywnej imprezy na boisku treningowym FCB, popierając tym samym oficjalne, sformalizowane w marcu 2014 r., partnerstwo tych dwóch organizacji.

Dzięki dzisiejszej imprezie w Ciutat Esportiva firma IronFX Global stworzyła nowy wzorzec nagradzania swoich niezrównanych na rynku walutowym brokerów wprowadzających.

Bliźniacze światy footballu i handlu połączyły się na boisku: trzej piłkarze jednego z najbardziej zwycięskich profesjonalnych klubów piłkarskich na świecie spotkali się towarzysko z osiągającymi najlepsze wyniki brokerami wprowadzającymi firmy IronFX. Obie grupy, chociaż różne, należą do najlepszych w swoich dziedzinach. Wykorzystały ten czas na wymianę doświadczeń i dobrze bawiły się razem na boisku. Członkowie wyższej kadry kierowniczej IronFX, którzy towarzyszyli brokerom wprowadzającym podczas tej wyjątkowej imprezy, wręczyli piłkarzom FC Barcelona spersonalizowane tabliczki upamiętniające to specjalne wydarzenie.

Prezes i CEO firmy IronFX Global, Markos Kashiouris, skomentował: "Tym niezapomnianym wydarzeniem, jakie miało miejsce dziś w Barcelonie, po raz kolejny potwierdzamy naszą czołową pozycję na rynku walutowym. Dzisiaj przypomnieliśmy naszym partnerom i klientom, że tylko firma IronFX może zapewnić niezrównaną doskonałość usług w połączeniu z najbardziej niezapomnianymi doświadczeniami".

IronFX Global

Firma IronFX to nagradzany światowy lider transakcji handlowych online. Posiadająca 15 platform obrotu ponad 200 instrumentami na rynku walutowym, rynku sprzedaży loko metali, walorów i terminowych papierów dłużniczych firma IronFX Global obsługuje klientów detalicznych i instytucjonalnych z ponad 180 krajów na sześciu kontynentach. Na całym świecie ma 60 biur i zatrudnia ponad 1 500 osób mówiących ponad 45 różnymi językami, dzięki czemu klienci IronFX korzystają z informacji dostarczanych przez całą dobę przez jeden z największych na świecie i najznakomitszych zespołów obsługi klienta. Zorientowany na klienta model działania IronFX łączy w sobie dostosowaną do potrzeb klienta funkcjonalność transakcyjną realizowaną za pomocą platform obrotu z najszerszym asortymentem produktów, dzięki czemu oferuje najlepsze ustalanie ceny, przebieg operacji handlowych oraz płynność.

Codzienne dostarczanie wiadomości rynkowych i wnikliwe analizy zapewniają klientom dostęp do najlepszych informacji i danych pozwalających na podejmowanie świadomych decyzji handlowych. Firma IronFX Global posiada również oficjalną umowę partnerską z klubem FC Barcelona, jednym z najbardziej zwycięskich profesjonalnych klubów piłkarskich na świecie, co stanowi dowód jej czołowej pozycji na światowej arenie transakcji handlowych online.

Firma IronFX Global działa w zgodzie z międzynarodowymi normami regulacyjnymi, posiada posiada zezwolenie na prowadzenie działalności i podlega nadzorowi sprawowanemu przez FCA, ASIC, FSB (Republika Południowej Afryki), FSP (Nowa Zelandia), CRFIN, UCRFIN i CySEC. Firma jest członkiem Eurex Exchange, podlega również regulacjom UE i działa zgodnie z dyrektywą MiFID.

Klub FC Barcelona

Klub FC Barcelona został założony 29 listopada 1899 r. z inicjatywy szwajcarskiego dżentelmena, Joana Gampera. Wraz z niewielką grupą współpracowników stworzył on klub, który stał się odzwierciedleniem publicznej świadomości gościnnego i oddanego narodu Katalonii. Od czasów pierwszego prezesa, Waltera Wilda, do czasów obecnego, Josepa Marii Bartomeu, Barça urosła do rangi potężnego zjawiska społecznego sięgającego daleko poza granice samego sportu. Klub wzrastał razem z otaczającym go miastem i stał się przedstawicielem Barcelony i Katalonii na całym świecie.

FC Barcelona ma obecnie więcej członków niż jakikolwiek inny klub sportowy na świecie, a jego osiągnięcia stawiają go pośród najbardziej zwycięskich na świecie. Niewiele klubów zdobyło tyle ważnych tytułów co FCB. Należą do nich 4 tytuły Ligi Mistrzów, 22 tytułów hiszpańskich Ligas, 26 hiszpańskich Copas, 11 hiszpańskich superpucharów, 4 europejskie superpuchary, 2 klubowe puchary świata i 4 puchary Europejskich Zdobywców Pucharów. Kilku piłkarzy zdobyło w klubie Barça również ważne nagrody indywidualne, na przykład Leo Messi - 4 nagrody Ballon d'Or.

Źródło: IronFX Global Limited

KONTAKT: