Polityka i społeczeństwo

Pierwsza konferencja TK transmitowana online (komunikat)

06.03.2015, 10:53aktualizacja: 06.03.2015, 10:53

- TK informuje:

12 marca 2015 r. o godz. 10.30 w Trybunale Konstytucyjnym odbędzie się konferencja nt. orzecznictwa Trybunału Konstytucyjnego w 2014 r. z udziałem Prezesa Trybunału Konstytucyjnego prof. Andrzeja Rzeplińskiego i dyrektora Zespołu Orzecznictwa i Studiów dr. hab. Kamila Zaradkiewicza.

Uwaga! Będzie to pierwsza konferencja transmitowana online. Internauci będą też mogli zadać pytanie na omawiany temat, pisząc na adres poczty elektronicznej: konferencja@trybunal.gov.pl.

ZASADY UDZIAŁU INTERNAUTÓW W KONFERENCJACH TRANSMITOWANYCH ONLINE:

1. Internauci mogą brać udział w konferencjach zadając pytania w języku polskim, w formie pisemnej, na adres poczty elektronicznej: konferencja@trybunal.gov.pl.

2. Pytania mogą być nadsyłane najwcześniej 7 dni przed terminem konferencji oraz w czasie trwania konferencji.

3. O kolejności zadawania pytań decyduje Zespół Prasy i Informacji, zaś w trakcie trwania konferencji, prowadzący konferencję.

4. Nie będą uwzględniane pytania niezwiązane z tematem konferencji oraz w sprawach indywidualnych. Przedmiotem pytań nie może być uzyskanie porady prawnej lub interpretacja przepisów.

5. Zespół Prasy i Informacji zastrzega sobie możliwość niezadania pytania spełniającego warunki określone w pkt 1, 2 i 3, jeżeli nie pozwolą na to ramy czasowe, albo przebieg konferencji.

6. Na wiadomości nadsyłane na adres: konferencja@trybunal.gov.pl nie będzie udzielana indywidualna odpowiedź.

kom/ amt/

Data publikacji 06.03.2015, 10:53