ZETKAMA SA Powołanie do Rady Nadzorczej na kolejną kadencję Pana Tomasza Jurczyka.

08.06.2015, 20:31aktualizacja: 08.06.2015, 20:31

Raport bieżący 17/2015

Zarząd ZETKAMA S.A .z siedzibą w Ścinawce Średniej informuje, iż w dniu 8 czerwca 2015 roku Zwyczajne Walne Zgromadzenie Zetkama S.A. powołało do Rady Nadzorczej Spółki Pana Tomasza Jurczyka na nową, wspólną pięcioletnią kadencję.

Wykształcenie

Tomasz Jurczyk posiada wykształcenie handlowo-ekonomiczne, w 1996 zdał egzamin państwowy i otrzymał Dyplom Członka Rad Nadzorczych Jednoosobowych Spółek Skarbu Państwa oraz w Spółkach z Udziałem Skarbu Państwa.

Doświadczenie zawodowe

Tomasz Jurczyk pracował kolejno:

1990 - 1996 PHPU "TiM" Sp. z o.o Specjalista obrotu towarowego

1995 - 1998 CIN CIN Sp. z o.o Dyrektor d/s organizacji i produkcji Członek Zarządu

1995 - 2001 PHPU "TiM" Sp. z o.o Dyrektor d/s organizacji i produkcji, Członek Zarządu

1998 - 2005 "Rodzinny Dom" Sp. z o.o Wiceprezes Zarządu

2001 - 2004 "TiM" S.A Dyrektor d/s organizacji i produkcji, Wiceprezes Zarządu

2005 - nadal "TiM" S.A Dyrektor d/s organizacji i produkcji, Prezes Zarządu

Ponadto Tomasz Jurczyk zasiada w Radzie Nadzorczej ŚRUBENA UNIA S.A. w Żywcu od roku 2006, Radzie Nadzorczej ZETKAMA S.A. od 2007 roku, Radzie Nadzorczej MCS SP. Z O.O. od roku 2009, Radzie Nadzorczej ARMAK SP. Z O.O. od roku 2011, Radzie Nadzorczej Avallon MBO S.A. w Łodzi od 2005 roku oraz Radzie Nadzorczej Funduszu Avalon MBO FUND CV, od 2014 roku w Radzie Nadzorczej Techmadex S.A.

Tomasz Jurczyk jest udziałowcem lub akcjonariuszem wyżej wymienionych spółek w których pełni funkcję Prezesa lub zasiada w Radzie Nadzorczej.

Tomasz Jurczyk nie prowadzi działalności konkurencyjnej względem Spółki ZETKAMA S.A.. jako wspólnik, nie jest członkiem organu spółki konkurencyjnej w stosunku do Spółki ZETKAMA S.A. oraz nie jest wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych prowadzonego na podstawie Ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz