RESBUD SA Powołanie Prezesa Zarządu na kolejną kadencję.

26.06.2015, 20:22aktualizacja: 26.06.2015, 20:22

Raport bieżący 16/2015

Zarząd RESBUD S.A. z siedzibą w Płocku niniejszym informuje, że w dniu 25.06.2015r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę w przedmiocie wyboru Pani Anny Kajkowskiej dotychczasowego Prezesa Zarządu Spółki do pełnienia funkcji Prezesa Zarządu na kolejną 3 letnią kadencję.

Uchwała Rady Nadzorczej wchodzi w życie z dniem odbycia Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki za rok obrotowy 2014r.

Poniżej Zarząd przekazuje zaktualizowaną notę biograficzną Pani Anny Kajkowskiej:

Prezes Zarządu RESBUD SA. Ukończyła studia wyższe na Wydziale Administracji, kierunek Administracja w SWPW w Płocku. Ukończyła Studia Podyplomowe na Wydziale Zarządzania, kierunek Zarządzane Przedsiębiorstwem, Zarządzanie zasobami ludzkimi. Ukończyła Zarządzanie wiedzą w przedsiębiorstwie w Regionalnym Centrum Integracji Europejskiej , Zarządzanie technologią w przedsiębiorstwie - systemy wspierania innowacji i transferu technologii w Krajach Unii Europejskiej i w Polsce. Posiada kilkunastoletnie doświadczenie w pracy na stanowiskach menedżerskich, audytorskich. Od 2007 roku związana z rynkiem kapitałowym rozpoczynając jako pełnomocnik Zarządu odpowiedzialna za koordynacje i bezpośredni nadzór nad działaniami zmierzającymi do wprowadzenia spółki do alternatywnego systemu obrotu na rynku New Connect Warszawskiej GPW. Od 2009 roku jest członkiem Stowarzyszenia Emitentów Giełdowych. W latach 2012-2013 , oraz od 2015 roku członkini Bizness Centre Club.

Pani Anna Kajkowska sprawuje jednocześnie funkcję Prezesa Zarządu spółki ATLANTIS S.A. w Płocku, oraz funkcję Członka Rady Nadzorczej spółek INVESTMENT FRIEDNS S.A. w Płocku oraz IQ Partners S.A. w Warszawie, spółek publicznych, których akcje dopuszczone są do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych S.A. w Warszawie. Spółki ATLANTIS S.A., INVESTMENT FRIEDNS S.A. oraz IQ Partners S.A. nie prowadzą działalności konkurencyjnej wobec działalności Emitenta.

Prezes Zarządu Spółki Pani Anna Kajkowska nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej oraz nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.

Pani Anna Kajkowska nie jest wpisana do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonego na podstawie ustawy o KRS

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz