Rozwiń swój sklep internetowy - Biblioteki Transferuj.pl

18.09.2015, 14:13aktualizacja: 18.09.2015, 14:13

Panel transakcyjny
Polski rynek handlu elektronicznego rozwija się dynamicznie, dążąc do zapewnienia kupującym maksymalnej satysfakcji z zakupów online. Coraz więcej firm wybiera autorskie i dedykowane systemy sklepowe w poszukiwaniu najwyższej jakości, które zagwarantują im odpowiedni poziom usług dla swoich Klientów. Właściciele sklepów i usługodawcy doceniają elastyczność, szybkość działania i możliwości personalizacji, dzięki którym osiągają lepsze wyniki sprzedażowe i mogą swobodnie poszerzać swoją działalność.

Wykorzystanie najbardziej efektywnych i wygodnych technologii wymaga jednak podjęcia dodatkowych działań. Narzędzia dostarczane przez firmy zewnętrzne jak np. integracja z kurierem czy systemem płatniczym wymagają najczęściej przeprowadzenia specjalistycznych integracji. Sytuacja ta pociąga za sobą niemałe koszty oraz wiele godzin pracy developerów IT i innych pracowników. W związku z tym wiele przedsiębiorstw rezygnuje z takich rozwiązań i księguje wpłaty ręcznie, co długofalowo negatywnie odbija się na skali ich biznesu.

System płatności Transferuj.pl jako pierwszy na rynku dostarcza kompleksowo przygotowane Biblioteki umożliwiające integrację systemu płatniczego w najkrótszym możliwym czasie. Dzięki temu można w znaczący sposób zredukować koszty, potrzebny czas oraz ilość koniecznej pracy po stronie programistów. Biblioteki Transferuj.pl zawierają m.in. gotowe klasy i instrukcje oraz przygotowane zostały w języku angielskim dzięki czemu mogą być swobodnie wykorzystywane przez specjalistów z całego świata.

Gotowa implementacja pozwala szybko dostosowywać się do zachodzących zmian oraz dynamicznie rozwijać swój biznes poprzez łatwą integrację nowych metod płatności, narzędzi i funkcjonalności.

Biblioteki Transferuj.pl są bezpłatnie dostępne na platformie GitHub dla wszystkich zainteresowanych integracją systemu płatności Transferuj.pl. Więcej informacji można znaleźć na stronie:https://transferuj.pl/biblioteki-transferuj.

Biblioteki Transferuj.pl to również doskonała okazja do nawiązania współpracy partnerskiej z system Transferuj.pl. Poprzez polecanie najlepszych usług płatniczych Partnerzy Transferuj.pl otrzymują wymierne korzyści finansowe. Dzięki gotowej implementacji mogą oni teraz zdecydowanie łatwiej integrować system płatności Transferuj.pl u swoich kontrahentów i zwiększać zyski.

KONTAKT:

e-mail: wybieramonline@transferuj.pl