Zaproszenie na premierę magazynu lifestylowego HUMAN

02.10.2015, 17:35aktualizacja: 02.10.2015, 17:35

HUMAN - zaproszenie
Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju serdecznie zaprasza na uroczystą premierę magazynu lifestylowego HUMAN. Wydarzenie odbędzie się 6 października w Centrum Konferencyjnym Muranów w Muzeum POLIN, przy ul. Anielewicza 6 w Warszawie (w godzinach 10:00 - 12:00).

Wydawnictwo powstaje dzięki wsparciu Funduszy norweskich i EOG. Magazyn stał się zatem naturalną platformą informacji na temat działań i sukcesów dotychczasowych beneficjentów tych funduszy.

Biorąc udział w wydarzeniu będą Państwo mogli nie tylko osobiście poznać osoby, które już realizują swoje przedsięwzięcia dzięki wsparciu Funduszy norweskich i EOG, ale również dowiedzieć się, jakie rezultaty zostały już osiągnięte przy pomocy tych środków.

W wydarzeniu będą uczestniczyć:

- Marta Borowska, redaktor naczelna;

- Małgorzata Zalewska, zastępca dyrektora Departamentu Programów Pomocowych MIiR;

- Dariusz Paczkowski współprezes Fundacji Klamra realizującej projekt "Mow@ Miłości";

- Łucja Koch, koordynator projektu Żydowskie Dziedzictwo Kulturowe, Muzeum POLIN;

- Maciej Jakubczyk dyrektor Festiwalu Kino Dzieci organizowanego przez Stowarzyszenie Nowe Horyzonty.

Całość poprowadzi Tomek Michniewicz - dziennikarz, reporter i podróżnik.

Wydarzenie będzie także okazją do udziału w niesamowitym multimedialnym show wyznaczanym przez pięć zmysłów. Każdy z nich stanie się bazą do bliższego poznania bohaterów pierwszego wydania magazynu HUMAN, a tym samym przyjrzenia się jak w swojej pracy wykorzystują oni środki pozyskane z funduszy norweskich i EOG.

Zapraszamy reprezentantów mediów, a także beneficjentów Funduszy norweskich i EOG z lat wcześniejszych. Zależy nam, aby premiera magazynu była naszym wspólnym wydarzeniem.

Serdecznie zapraszamy do spotkania z tematyką funduszową oraz magazynem HUMAN!

Więcej informacji: http://www.humanmag.pl/wydarzenia/115/human_istyczna_premiera,54.html

Uprzejmie prosimy o potwierdzenie obecności na adres e-mail: human@humanmag.pl do dnia 5 października 2015 r.

KONTAKT:

Dagmara Halama