Warsztaty NKL w listopadzie

12.11.2015, 10:32aktualizacja: 12.11.2015, 10:32

Szanowni Państwo,

Już 16 listopada rozpoczyna się kolejna edycja organizowanych przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości warsztatów NKL - Narzędzia Pomiaru Wartości Kapitału Ludzkiego. Uczestnicy będą mieli możliwość poznania funkcji jakie oferuje narzędzie, wymiany doświadczeń związanych z zarządzaniem kapitałem ludzkim, a przede wszystkim wypróbowania narzędzia w praktyce.

Narzędzie Pomiaru Wartości Kapitału Ludzkiego zostało opracowane w ramach projektu "Kapitał ludzki jako element wartości przedsiębiorstwa", którego celem jest zmiana świadomości przedsiębiorców w zakresie korzyści wynikających z pomiaru i świadomego inwestowania w kapitał ludzki i ma pomóc osobom odpowiedzialnym za zasoby ludzkie w efektywnym zarządzaniu.

Warsztaty przeznaczone są dla przedstawicieli działów HR i menagerów odpowiedzialnych za zarządzanie kapitałem ludzkim w małych i średnich przedsiębiorstwach, będą prowadzone przez ekspertów i twórców narzędzia w małych 10-15 osobowych grupach, by dać uczestnikom możliwość gruntownego poznania funkcji jakie oferuje NKL.

Pierwsze spotkanie odbędzie się 16 listopada 2015 w Bydgoszczy, kolejne spotkania zaplanowano na 17 listopada we Wrocławiu i 18 listopada w Krakowie. Jesienna edycja warsztatów NKL potrwa do końca listopada.

Udział w warsztatach jest bezpłatny, jedynym warunkiem wzięcia w nich udziału jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie internetowej projektu.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do odwiedzenia strony http://nkl.parp.gov.pl, gdzie znajduje się pełny harmonogram warsztatów i więcej informacji o projekcie "Kapitał ludzki jako element wartości przedsiębiorstwa".

Data publikacji 12.11.2015, 10:32
Źródło informacji PARP