MCI MANAGEMENT SA Projekt uchwały przekazanej przez akcjonariusza

16.11.2015, 17:03aktualizacja: 16.11.2015, 17:03

Raport bieżący z plikiem 42/2015

Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zarząd spółki MCI Management S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej "Spółka") niniejszym przekazuje treść projektu uchwały zgłoszonej do porządku obrad najbliższego Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki, które zostało zwołane na dzień 17 listopada 2015 r., przez jednego z Akcjonariuszy - "Alternative Investment Partners" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, zgodnie z art. 401 § 4 Kodeksu Spółek Handlowych.

Otrzymany projekt uchwały, stanowi załącznik do niniejszego raportu bieżącego oraz dotyczy pkt. 10 zamieszczonego poniżej porządku obrad:

1. Otwarcie obrad Zgromadzenia.

2. Wybór Przewodniczącego Zgromadzenia.

3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Zgromadzenia oraz jego zdolności do powzięcia uchwał.

4. Przyjęcie porządku obrad Zgromadzenia.

5. Powzięcie uchwały w sprawie umorzenia akcji Spółki.

6. Powzięcie uchwały w sprawie obniżenia kapitału zakładowego Spółki, zmiany Statutu Spółki oraz upoważnienia Rady Nadzorczej do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki.

7. Powzięcie uchwały w sprawie upoważnienia Spółki do nabycia akcji własnych i użycia kapitału zapasowego.

8. Powzięcie uchwały w sprawie zmiany statutu Spółki oraz upoważnienia Rady Nadzorczej do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki.

9. Powzięcie uchwały w sprawie obniżenia kapitału zakładowego Spółki, zmiany Statutu Spółki oraz upoważnienia Rady Nadzorczej Spółki do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki.

10. Powzięcie uchwały w sprawie zmiany Statutu przez udzielenie Zarządowi upoważnienia do podwyższenia kapitału zakładowego w ramach kapitału docelowego wraz z możliwością wyłączenia przez Zarząd prawa poboru dotychczasowych Akcjonariuszy za zgodą Rady Nadzorczej oraz w sprawie upoważnienia Rady Nadzorczej do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki.

11. Zakończenie obrad.

Więcej na: biznes.pap.pl