GROCLIN SA Wypowiedzenie umowy o pełnienia funkcji animatora Emitenta na GPW

10.12.2015, 15:58aktualizacja: 10.12.2015, 15:58

Raport bieżący 28/2015

Zarząd Groclin S.A. ("Emitent") z siedzibą w Grodzisku Wielkopolskim informuje, iż w dniu 9 grudnia 2015 roku przesłał wypowiedzenie Umowy dotyczącej pełnienia funkcji Animatora Emitenta na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. zawartej z Domem Maklerskim Banku Zachodniego WBK S.A. z dnia 30 października 2013 roku. Okres wypowiedzenia umowy wynosi trzy miesiące ze skutkiem na koniec danego miesiąca.

Jednocześnie Emitent informuje, iż podjął działania w celu zawarcia umowy z innym podmiotem, który będzie pełnił funkcję Animatora Rynku na rzecz Spółki.

Więcej na: biznes.pap.pl

kom espi zdz