SYGNITY SA (24/2017) Złożenie rezygnacji przez Członka Rady Nadzorczej Sygnity S.A.

29.03.2017, 17:17aktualizacja: 29.03.2017, 17:17

Raport bieżący 24/2017

Zarząd Sygnity S.A. (dalej jako: "Sygnity", "Spółka") informuje, że w dniu 29 marca 2017 roku otrzymał od Pana Tomasza Sielickiego - Zastępcy Przewodniczącego Rady Nadzorczej Sygnity datowaną na ten sam dzień rezygnację z członkostwa w Radzie Nadzorczej Spółki z dniem 29 marca 2017 roku.

Poniżej Spółka przekazuje treść otrzymanej rezygnacji:

"W związku z planowanym na 31 marca 2017 roku Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniem Akcjonariuszy Spółki Sygnity SA w programie którego przewidziane są wybory do Rady Nadzorczej, niniejszym oświadczam, że składam rezygnację z członkostwa w Radzie Nadzorczej Sygnity SA z dniem dzisiejszym.

Dziękuję za lata współpracy i życzę Spółce, jej Zarządowi i Pracownikom wielu sukcesów."

Szczegółowa podstawa prawna:

§ 5 ust. 1 pkt 21) Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. z 2009 r. Nr 33, poz. 259 ze zm.).

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz