FABRYKA OBRABIAREK RAFAMET SA (5/2017) Udzielenie prokury przez Zarząd Fabryki Obrabiarek RAFAMET S.A.

27.04.2017, 14:54aktualizacja: 27.04.2017, 14:54

Raport bieżący 5/2017

Zarząd Fabryki Obrabiarek RAFAMET S.A. informuje, iż w dniu 27.04.2017 r. otrzymał Postanowienie Sądu z dnia 13.04.2017 r. o wpisaniu do rejestru przedsiębiorców prokury łącznej udzielonej Panu Krzysztofowi Tkoczowi. Prokura uprawnia do dokonywania wszystkich czynności sądowych i pozasądowych związanych z prowadzeniem Spółki Fabryka Obrabiarek RAFAMET S.A. Do składania oświadczeń woli i podpisywania w imieniu Spółki wymagane jest współdziałanie jednego członka Zarządu łącznie z prokurentem. Prokura nie upoważnia do zbywania przedsiębiorstwa, wydzierżawienia i ustanowienia na nim prawa użytkowania oraz do zbywania i obciążania nieruchomości.

Pan Krzysztof Tkocz posiada wykształcenie wyższe ekonomiczne, jest absolwentem Wydziału Przemysłu Akademii Ekonomicznej w Katowicach. Ukończył również studia podyplomowe w zakresie nadzoru, kontroli i audytu w gospodarce i administracji prowadzone przez Politechnikę Opolską oraz w zakresie zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy na Politechnice Krakowskiej.

Doświadczenie zawodowe Prokurenta:

1990 - 1998 - PKO BP Oddział w Raciborzu (inspektor, specjalista bankowy, naczelnik wydziału),

1998 - 2006 - Kredyt Bank S.A. Oddział w Rybniku (Dyrektor Filii),

2007 - obecnie - Fabryka Obrabiarek RAFAMET S.A. (Kierownik Biura Planowania Finansowego i Budżetowania, Kierownik Działu Finansowego).

Pan Krzysztof Tkocz jest członkiem Rady Nadzorczej jednostki zależnej - ODLEWNI RAFAMET Sp. z o.o.

Zgodnie ze złożonym oświadczeniem Pan Krzysztof Tkocz nie prowadzi działalności konkurencyjnej wobec RAFAMET S.A., nie posiada akcji Emitenta ani udziałów w podmiotach z nim powiązanych. Nie figuruje również w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie ustawy o KRS.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz