AGORA SA (21/2017) Projekty uchwał, które będą głosowane na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu w dniu 8 listopada 2017 r.

13.10.2017, 13:06aktualizacja: 13.10.2017, 13:06

Raport bieżący 21/2017

Zarząd Agory S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") przekazuje projekty uchwał, które Zarząd zamierza przedłożyć Nadzwyczajnemu Walnemu Zgromadzeniu Spółki ("Walne Zgromadzenie") zwołanemu na dzień 8 listopada 2017 roku na godzinę 11.00 w budynku Spółki przy ul. Czerskiej 8/10 w Warszawie.

"Uchwała nr [...]

Na podstawie art. 409 § 1 Kodeksu spółek handlowych oraz § 6 ust. 3.1. Regulaminu Walnego Zgromadzenia Agora S.A., Walne Zgromadzenie wybiera Pana/Panią [•] na Przewodniczącego Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Agory S.A."

"Uchwała nr [...]

Na podstawie § 10 ust. 2.1 Regulaminu Walnego Zgromadzenia, Walne Zgromadzenie niniejszym przyjmuje ogłoszony porządek obrad."

"Uchwała nr [...]

Na podstawie § 8 ust. 2.2 Regulaminu Walnego Zgromadzenia Agora S.A., Walne Zgromadzenie postanawia powołać do komisji skrutacyjnej Pana/Panią [•] i Pana/Panią [•]."

"Uchwała nr [...]

Stosownie do przepisu art. 368 § 4 Kodeksu spółek handlowych oraz § 28 ust. 1 i 29 ust. 2 statutu Spółki, Walne Zgromadzenie postanawia powołać Pana/Panią [•] do Zarządu Spółki na wspólną kadencję, która wygaśnie z dniem odbycia Walnego Zgromadzenia zatwierdzającego sprawozdanie finansowe za 2017 rok."

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz