Międzynarodowy szczyt 2018 SANY Global Dealers Summit ogromnym sukcesem

26.02.2018, 14:21aktualizacja: 26.02.2018, 14:21

CHANGSHA, Chiny, 26 lutego 2018 r. /PRNewswire/ - Dnia 8 lutego firma SANY przeprowadziła szczyt międzynarodowych dealerów produktów SANY Summit of Global Dealers w mieście Changsha. Spotkanie skupiło się wokół motywu przewodniego „innowacji, zmiany, cyfryzacji i obustronnych korzyści". W wydarzeniu wzięło udział około 300 przedstawicieli międzynarodowych dealerów firmy SANY z 60 krajów, w tym USA, Niemiec, Indii, Kuwejtu, Tajlandii, RPA i nie tylko. Przedstawiciele rozmawiali z kierownictwem firmy SANY w celu lepszego zrozumienia historii, międzynarodowej strategii i planu trzyletniego przedsiębiorstwa. Poza tym uczestnicy przeszli szkolenia z zakresu produktów firmy SANY, omówili taktyki marketingowe na rynkach zagranicznych i zaznajomili się z planem rozwoju obustronnych korzyści. Jednocześnie międzynarodowa siedziba główna oddziału przemysłu ciężkiego firmy SANY podpisała umowę o celach sprzedaży na rok 2018 z 61 dealerami, co oznacza rozpoczęcie nowego rozdziału w międzynarodowym rozwoju przedsiębiorstwa.

W różnych spotkaniach w ramach wydarzenia wzięli udział dyrektor grupy SANY Group i prezes oddziału przemysłu ciężkiego w firmie SANY Xiang Wenbo, dyrektor grupy SANY Group i przewodniczący oddziału pomp w firmie SANY Liang Linhe, wiceprezes oddziału przemysłu ciężkiego w firmie SANY i przewodniczący oddziału urządzeń portowych w firmie SANY Fu Weizhong, główny dyrektor wykonawczy firmy Rootcloud He Dongdong oraz dyrektor siedziby międzynarodowej oddziału przemysłu ciężkiego firmy SANY Zhou Wanchun.

SANY doświadcza szybkiego wzrostu na rynkach międzynarodowych

Dyrektor Xiang Wenbo wygłosił przemowę specjalną w głównej hali szczytu międzynarodowych dealerów SANY Summit of Global Dealers na rok 2018.

Dyrektor Xiang Wenbo rozpoczął od powitania wszystkich zagranicznych dealerów w imieniu swoim, przewodniczącego firmy SANY Lianga Wengena i całej rady dyrektorów przedsiębiorstwa. Dyrektor wyraził wdzięczność za wsparcie ze strony dealerów przez lata i złożył życzenia z okazji chińskiego Nowego Roku wszystkim zebranym. Dyrektor Xiang Wenbo podkreślił, że na przełomie lat dealerzy firmy SANY na całym świecie znacznie przyczynili się do rozwoju firmy i jej statusu wiodącego przedsiębiorstwa w ramach inicjatywy Pasa i Drogi. Ze względu na wspólne wysiłki wszystkich dealerów sprzedaż i zyski firmy SANY podwoiły się w roku 2017, a przepływ gotówki ustanowił nowy rekord.

W swojej przemowie dyrektor Xiang Wenbo zaznaczył, że zarząd działalności międzynarodowej firmy SANY przeszedł w roku 2017 znaczne zmiany, które są odzwierciedleniem pomysłów przewodniczącego Lianga Wengena co do „dwóch oddziałów, napędu na dwa koła i trzech wozów". Zmiany umożliwiły firmie SANY zagwarantowanie szybkiego wzrostu w ekspansji międzynarodowej. Dyrektor Xiang wyraził nadzieję, że firma SANY wraz z wszystkimi dealerami zrealizuje dwa założenia w nowym roku. Po pierwsze stworzy produkty o wysokiej konkurencyjności, co jest jednym z najważniejszych celów firmy SANY. Po drugie będzie świadczyć najlepsze usługi, co może być zrealizowane przez firmę SANY przy współpracy z dealerami. Dyrektor podsumował, stwierdzając „idźmy do przodu ramię w ramię i uczyńmy z SANY światowej klasy korporację".

Dyrektor Zhou Wanchun następnie zaprezentował międzynarodową strategię i plan trzyletni firmy SANY. Zgodnie z planem firma SANY w ciągu pięciu lat stanie się wiodącym, światowej klasy przedsiębiorstwem w branży. W trakcie szczytu główny dyrektor wykonawczy firmy Rootcloud He Dongdong wygłosił mowę specjalną na temat przedsiębiorstwa Rootcloud. Ponadto różne działy oddziału przemysłu ciężkiego firmy SANY zaprezentowały swoje części planu działań międzynarodowych i rozwoju produktów.

Dealerzy podsumowali szczyt stwierdzając, że przyczynił się do otwarcia granic między krajami, narodowościami i kulturami. Uczestnicy współpracowali nad wspólnym celem rozwoju, przez co mogli budować wzajemne zaufanie i zrozumienie kierunku rozwoju. Wydarzenie przyczyniło się także do zwiększenia pewności co do międzynarodowego wzrostu firmy SANY.

Nowe zarządzanie źródłem wzrostu

W ramach nowych planów firma SANY świadczyła szerzej zakrojone i bardziej wydajne wsparcie na rzecz dealerów, jednocześnie przyspieszając odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku w roku 2017. W roku 2017 promowano lub zakontraktowano ponad 20 dealerów. Nowy system zarządzania stał się dla firmy SANY źródłem dynamiki i elastyczności koniecznej we wzroście na skalę międzynarodową.

Dzięki wspólnym wysiłkom wszystkich zagranicznych dealerów firma SANY zorganizowała ponad 500 promocji, konkursów i jazd testowych nakierowanych na promowanie sprzętu na rynkach zagranicznych. Ponadto firma wielokrotnie zapraszała największych klientów do siedziby i prowadziła dążenia do standaryzacji sklepów SANY. Warto podkreślić, że zespoły SANY „pracowały i podejmowały decyzje" wspólnie z dealerami, tym samym zapewniając powodzenie tak dealerów, jak i firmy SANY.

Współpraca oparta na obopólnych korzyściach firmy SANY i zagranicznych dealerów osiągnęła nowy wymiar. W trakcie szczytu międzynarodowi dealerzy firmy SANY dzielili się doświadczeniami ze współpracy z firmą, a firma SANY podpisała umowy o celach sprzedaży z 61 dealerami z różnych krajów. Jednocześnie firma SANY przekazała wyrazy uznania na rzecz 19 dealerów, którzy zdobyli wyróżnienia Star i Gold na gali wręczenia nagród specjalnych za rok 2017.

Zgodnie ze słowami dyrektora Zhou Wanchuna wieloletnie dążenia dealerów są jedną z głównych przyczyn prowadzących do stabilnego rozwoju firmy SANY na rynkach zagranicznych pomimo wyzwań światowej gospodarki. Dane dotyczące eksportu z Chin potwierdzają, że urządzenia do obróbki betonu, palowania, wykopów i podnoszenia firmy SANY zajmują wiodącą pozycję jeżeli chodzi o eksport, co jest odzwierciedleniem pracy zagranicznych dealerów firmy.

Źródła najlepszej jakości firmy SANY

W celu zaznajomienia dealerów firmy SANY z kulturą przedsiębiorstwa i naocznego zaprezentowania jakości sprzętu uczestnicy zostali zaproszeni do odwiedzin w zakładzie numer 18 firmy SANY w parku przemysłowym w Changsha, znanym jako zakład pokazowy inteligentnej produkcji w Chinach oraz do odwiedzin na linii produkcyjnej dźwigów o mniejszym udźwigu w parku przemysłowym SANY Ningxiang, gdzie goście mogli zapoznać się z wydajnością walców i żurawi firmy SANY.

W zakładzie numer 18 i na linii produkcyjnej dźwigów w parku przemysłowym SANY Ningxiang anglojęzyczny przewodnik zaprezentował dealerom wiele produktów firmy SANY, w tym urządzenia do obróbki betonu, urządzenia drogowe, żurawie i sprzęt do wykopów. Produkcja typu lean i inteligentne zarządzanie firmy SANY zrobiło na gościach duże wrażenie. Dealerzy mieli okazję w szczególności doświadczyć możliwości firmy SANY w zakresie inteligentnej produkcji przy odwiedzinach w automatycznej linii produkcyjnej ciężarówek z pompami w inteligentnym zakładzie.

W zakładzie obecnych było prawie 400 klientów z całego świata, którzy mogli podziwiać walce i żurawie. Dyrektorzy oddziału przemysłu ciężkiego w firmie SANY zaprezentowali dealerom wyjątkową wydajność i jakość tych dwóch kategorii produktów firmy SANY. Wielu dealerów miało także możliwość poprowadzenia walców i żurawi w zakładzie, co przekonało ich do wysokiej jakości, zaawansowania technologicznego i skupienia na użytkowniku w nowych produktach firmy SANY. Niektórzy z nich nie chcieli opuścić pojazdów!

Cały szczyt zrobił na dealerach duże wrażenie. Wszyscy byli przekonani co do tego, że szczyt umożliwił im lepsze zrozumienie firmy SANY i był źródłem większej pewności co do przyszłości firmy, tym samym stanowiąc solidny fundament szerszej współpracy.

Wszyscy uczestnicy szczytu i dealerzy SANY, tak dawni, jak i nowi, kierują się tym samym celem sprzedawania urządzeń firmy SANY na całym świecie i szerzenia sławy firmy. Dyrektor Xiang Wenbo jest głęboko przekonany, że dzięki wspólnym wysiłkom marka SANY jeszcze zyska na popularności, a przedsiębiorstwo będzie źródłem jeszcze lepszych produktów i wydajniejszych usług przy jednoczesnym zapewnianiu korzyści dla wszystkich stron.

Profile społecznościowe:

Facebook: SANY Group

WeChat: SanyWorldwide

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/645767/Mr__Xiang_Wenbo_SANY_Group_Director___SANY_Heavy_Industry_President.jpg

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/645766/Xiang_Wenbo_5th_L__and_Zhou_Wanchun__3rd_L__take_a_photo_with_the_5_star_gold_dealer_4th_R.jpg

Źródło: SANY

KONTAKT: