Minelab powraca na Detectival 2019 jako sponsor tytularny

28.02.2019, 15:23aktualizacja: 28.02.2019, 15:23

Minelab świętuje trzecią obecność na Detectival poprzez pakiet sponsora tytularnego.

CORK, Irlandia, 28 lutego 2019 r. /PRNewswire/ -- Firma Minelab, światowy lider w technologii wykrywania metalu, będzie sponsorem tytularnym wydarzenia Detectival 2019, które odbędzie się w dniach 13 do 16 września w Oxfordshire w Wielkiej Brytanii. Detectival to doroczne spotkanie, którego celem jest zgromadzenie przedstawicieli świata wykrywania metalu na ponad 1000 akrach ziemi z 600 akrami powierzchni do przeszukania. W tym roku firma Minelab po raz trzeci weźmie udział w wydarzeniu, po raz drugi jako sponsor tytularny.

„Minelab z radością powraca na Detectival w roku 2019 jako sponsor tytularny. Nasz udział w wydarzeniu w ostatnich dwóch latach był bardzo dobrą szansą na spotkanie nowych i oddanych użytkowników Minelab z całej Europy – skomentował Ben Harvey, wiceprezes, dyrektor generalny na Ameryki, Europę i Rosję. – Cały zespół Detectival niestrudzenie pracuje nad organizacją najlepszego możliwego wydarzenia i nie możemy doczekać się wyników w tym roku” – dodał dyrektor.

Wydarzenie Detectival rozwinęło się od spotkania osób powiązanych z wykrywaniem metalu z Wielkiej Brytanii do zlotu przyciągającego grupy z całego świata, w tym producentów i sprzedawców. Na wydarzeniu do dyspozycji jest rozrywka, catering i duże połacie ziemi do wykrywania metalu. Więcej informacji na temat Detectival 2019 można znaleźć na stronie Detectival.com.

MINELAB

Minelab to australijskie, wielokrotnie nagradzane przedsiębiorstwo, któremu udało się z powodzeniem wejść na globalne rynki w celu zdobycia przywództwa międzynarodowego w głównych obszarach działalności. Siedziba firmy znajduje się w Mawson Lakes w Australii Południowej, a biura regionalne znaleźć można w Cork w Irlandii, Dubaju w ZEA, Chicago w USA i Itajai w Brazylii. Firma specjalizuje się w zaawansowanych technologiach elektronicznych. Od powstania w 1985 r. firma Minelab jest światowym liderem w dostarczaniu technologii wykrywania metalu na potrzeby poszukiwania złota, skarbów i wykrywania min lądowych. Poprzez oddanie badaniom i rozwojowi oraz innowacyjne projekty firma Minelab jest dziś dużym, międzynarodowym producentem ręcznych wykrywaczy metalu. W ciągu minionych 30 lat firma Minelab wprowadziła więcej innowacyjnych i praktycznych technologii niż jakikolwiek inny konkurent i wyniosła branżę wykrywania metalu na nowy poziom doskonałości. Minelab to spółka Codan Limited. Więcej na temat Minelab można dowiedzieć się na stronie minelab.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/827911/minelab_Logo.jpg

Źródło: Minelab