NTT SYSTEM SA (29/2020) Realizacja zamówienia przez konsorcjum z udziałem NTT System S.A.

22.10.2020, 12:57aktualizacja: 22.10.2020, 12:58

Raport bieżący 29/2020

Zarząd NTT System S.A. z siedzibą w Zakręcie (dalej: "Emitent", "Spółka") informuje, iż konsorcjum (dalej: "Konsorcjum") Techsource Sp. z o.o. z siedzibą w Legionowie ("Lider"), Intaris Sp. z o.o. Sp. komandytowa z siedzibą w Warszawie. ("Konsorcjant"), Maxto ITS Sp. z o.o. Sp. komandytowa z siedzibą w Modlniczce ("Konsorcjant") oraz Emitenta ("Konsorcjant") rozpoczęło realizację części umowy, w zakresie zamówienia objętego prawem opcji na łączną kwotę 13 280 433,00 zł (słownie: trzynaście milionów dwieście osiemdziesiąt tysięcy czterysta trzydzieści trzy złote 00/100), zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego pn. Dostawa sprzętu komputerowego, nr sprawy 2616.7.2020.EK na dostawę notebooków (część IV) ") ze Skarbem Państwa - Centrum Zasobów Cyberprzestrzeni Sił Zbrojnych z siedzibą w Warszawie ("Zamawiający").

W ramach realizacji zamówienia Konsorcjum dostarczy zamawiającemu 1 436 sztuk notebooków Dell oraz 37 sztuk notebooków stacji graficznych HP.

O zawarciu umowy, warunkach określonych w umowie, przystąpieniu do realizacji gwarantowanej części przedmiotu umowy oraz zadań Emitenta w ramach prac konsorcjum, Spółka informowała w Raporcie Bieżącym nr 25/2020 z dnia 24 lipca 2020 roku.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz