Betlejem w Polsce – wybieramy THE BEST OF

04.01.2021, 13:23aktualizacja: 04.01.2021, 13:29

Betlejem w Polsce - THE BEST OF
Czy wiedzą państwo, że wspólnie tworzymy Betlejem w Polsce od 7 lat? Że do tej pory zagraliśmy 50 koncertów w 14 miastach Polski? Że na betlejemskiej scenie wystąpiło 56 solistów i zespołów. Zaśpiewali oni ponad 200 kolęd i pieśni Bożonarodzeniowych?

Podajemy te informacje nie dlatego, by robić podsumowanie, ale po to, by pokazać, że naprawdę macie państwo z czego wybrać!

Zapraszamy zatem państwa do dokonania wyboru. Prosimy posłuchajcie, obejrzyjcie i wybierzcie państwo która z dotychczasowych interpretacji kolęd jest najbliższa waszym gustom, a przede wszystkim – waszemu sercu. Która kolęda w wykonaniu tak licznych artystów „Betlejem w Polsce”, poruszyła szczególnie struny państwa wrażliwości? Czy ta śpiewana przez Annę Marię Jopek lub wykonywana przez Kubę Badacha albo Igora Herbuta, a może te utwór który śpiewał Mietek Szcześniak? Naprawdę jest z czego wybierać!

Głosujcie zatem na najlepsze wokalne interpretacje i wybierajcie kolędy – te najpiękniejsze z najpiękniejszych!

Pamiętajcie państwo także, że słuchając, oglądając, wybierając, pomnażacie dobro - dochód ze sprzedaży dostępów do koncertów, płyt i pakietów „Betlejem w Polsce” online zostanie przeznaczony na pomoc dla potrzebujących.

Do wszystkich koncertów i płyt dostęp jest natychmiastowy.

Do tej pory w salach koncertowych spotkało się z nami ponad 200 tysięcy osób.

Na cele charytatywne przekazaliśmy ponad 1500000 zł.

Niech w te dni nasza wspólna pomoc dla potrzebujących urośnie jeszcze w siłę.

Więcej na: www.betlejemwpolsce.pl

Źródło informacji: Betlejem w Polsce