Lżejsze, o dużej mocy, inteligentniejsze: nowa generacja odkurzaczy marki Jimmy już wkrótce w sprzedaży

07.04.2021, 08:31aktualizacja: 07.04.2021, 08:36

PR Newswire/Jimmy

SHENZHEN, Chiny, 6 kwietnia 2021 r. /PRNewswire/ -- Odkurzacze marki Jimmy z najnowszej serii H jeszcze w kwietniu pojawią się w sprzedaży na geekbuying.com. Jak podaje firma, w serii H pojawią się trzy nowe modele: H8, H8 Pro i H9 Pro. Zastosowanie opatentowanej, poziomej konstrukcji cyklonowej pozwoliło ograniczyć spadek mocy ssania przy niskim oporze i znacznym przepływie powietrza. W wyniku rygorystycznych testów z użyciem różnych rozwiązań stwierdzono, że rączka umieszczona u góry urządzenia poprawia wygodę użytkowania w porównaniu z modelem z rączką boczną.

Wysoce intuicyjne

Odkurzacze Jimmy z serii H są wyposażone w inteligentny system interaktywny, który umożliwia inteligentne zarządzanie procesem sprzątania. Dzięki technologii detekcji obciążenia głowicy urządzenie rozpoznaje różne typy podłoża i dostosowuje moc operacyjną w celu zapewnienia bardziej optymalnego i wydajniejszego odkurzania. Serię H cechuje spójna innowacja projektu. Produkty z tej linii posiadają zdejmowalną baterię i przyjazny dla użytkownika moduł ładowania. Urządzenia Jimmy H8 Pro dostępne są wraz ze stojakiem, z kolei Jimmy H9 Pro posiada standardowy uchwyt z funkcją ładowania dla większej wygody przechowywania.

Starannie zaprojektowane

Jimmy H8 Pro posiada lekką jednostkę centralną (o wadze 1,49 kg). Jest to flagowy model na rok 2021 o następujących parametrach: moc ssania 160AW, bateria 3000mAh, żywotność baterii 70 minut (z możliwością wydłużenia do 140 minut przy zastosowaniu dodatkowej zdejmowalnej baterii). Dzięki czteropoziomowej kontroli oszczędności energii i ulepszonej konfiguracji trybu AUTO urządzenie gładko przełącza się z podłogi na dywan przy automatycznej kontroli ssania.

O dużej mocy

H9 Pro to najnowszy i najdoskonalszy model w serii, którego moc jest jedną z najwyższych wśród wszystkich odkurzaczy obecnie dostępnych na rynku. Obok wszystkich podstawowych konfiguracji dostępnych również w modelu H8 Pro, H9 Pro posiada dodatkowo zestaw 8x3000mAh, dzięki czemu żywotność baterii można wydłużyć aż do 80 minut. Elastyczna metalowa rurka ułatwia odkurzanie pod meblami i w trudno dostępnych zakamarkach. Moc ssania 200AW, podobnie jak w przypadku flagowego modelu z roku 2020 – JV85 Pro, plasuje urządzenie Jimmy H9 Pro wśród wiodących odkurzaczy z segmentu premium.

Fachowa wiedza firmy Jimmy

Jimmy specjalizuje się w realizacji badań, rozwoju i produkcji bezprzewodowych odkurzaczy, posiadając ponad 25-letnie doświadczenie w tej branży. Jest to jedna z nielicznych firm w branży, która stworzyła w pełni zautomatyzowany i funkcjonalny zakład produkcji odkurzaczy oraz innych towarów konsumenckich.

www.Jimmy.eu

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1481523/2000x1000_Logo.jpg