REDAN SA (10/2021) Projekty uchwał oraz treść dokumentów, które mają być przedmiotem obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Redan SA zwołanego na dzień 08 lipca 2021 r.

09.06.2021, 18:40aktualizacja: 09.06.2021, 18:41

Raport bieżący z plikiem 10/2021

Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

W związku ze zmianą terminu Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Redan SA (dalej: ZWZA) i zwołaniem ZWZA na dzień 08 lipca 2021 r., Zarząd Redan SA w załączeniu przedstawia treść projektów uchwał, które mają być przedmiotem obrad, zaktualizowanych w stosunku do pierwotnie ogłoszonych projkektów w zakresie dat.

Ponadto, Zarząd Redan SA informuje, że wszelkie dokumenty, które mają być przedmiotem obrad ZWZA, tj.:

1. wniosek Zarządu ws. pokrycia straty poniesionej przez Emitenta w ubiegłym roku obrotowym - którego rozpatrzenie przewidywane jest w ramach punktu 14 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia;

2. wniosek Zarządu ws. dalszego istnienia Emitenta - którego rozpatrzenie przewidywane jest w ramach punktu 15 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia;

3. sprawozdanie z działalności Rady Nadzorczej Emitenta za 2020 rok - którego rozpatrzenie przewidywane jest w ramach punktu 8 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia;

4. sprawozdanie o wynagrodzeniach za lata 2019 oraz 2020 - wobec którego wyrażenie opinii przewidziane jest w ramach punktu 16 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia;

5. Raport niezależnego biegłego rewidenta z usługi atestacyjnej obejmującej ocenę "Sprawozdania o wynagrodzeniach za lata obrotowe 2019-2020 zakończone 31.12.2019 i 31.012.2020"

6. propozycja zaktualizowanej Polityki wynagrodzeń Członków Zarządu i Członków Rady Nadzorczej - której przyjęcie jest przewidziane w ramach punktu 17 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia.

- znajdują się na stronie korporacyjnej www.redan.com.pl w zakładce "Relacje Inwestorskie".

W tym samym miejscu będą umieszczane kolejne materiały na ZWZA zwołane na dzień 08 lipca 2021 r.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz