FASING SA (35/2021) Udzielenie prokury

01.10.2021, 12:33aktualizacja: 01.10.2021, 12:34

Raport bieżący 35/2021

Zarząd spółki Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. informuje, iż w dniu 1 października 2021 roku, Uchwałą Zarządu Spółki została udzielona prokura łączna Panu Mateuszowi Tetla. Pan Mateusz Tetla jest uprawniony w ramach prokury łącznej do reprezentowania spółki Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. wraz z Członkiem Zarządu.

Pan Mateusz Tetla posiada wykształcenie wyższe. W 2012 roku ukończył studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach, a w 2013 roku studia magisterskie na kierunku Prawo na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach.

Przebieg pracy zawodowej:

- od X.2013 do VII.2016 w Deloitte Polska w dziale audytu, kolejno na stanowiskach: Praktykant, Asystent, Doświadczony Asystent, Specjalista,

- od VIII.2016 do IX.2017 w PricewaterhouseCoopers w dziale audytu na stanowisku Starszy Konsultant,

- od X.2017 do III.2021 w Deloitte Audyt w dziale audytu, kolejno na stanowiskach: Młodszy Menedżer, Menedżer,

- od IV.2021 w spółce Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. jako Doradca,

- od 01.X.2021 w spółce Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. jako Zastępca Dyrektora ds. Finansowych.

Według złożonego oświadczenia Pan Mateusz Tetla nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej, spółki kapitałowej, jak również nie uczestniczy w konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie jest wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie Ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz