Straive uruchamia nową, oficjalną stronę internetową stanowiącą część ewolucji marki

17.11.2021, 11:07aktualizacja: 17.11.2021, 11:12

Straive

SINGAPUR, 17 listopada 2021 r. /PRNewswire/ -- Straive (wcześniej SPi Global), czołowy dostawca rozwiązań technologicznych w zakresie treści i danych, odsłania w dniu dzisiejszym swoją nową, kompleksową, oficjalną stronę internetową. Witryna ta, będąca rozszerzeniem przeprowadzonego na początku tego roku procesu odświeżenia marki, stanowi kolejny krok Straive na drodze do jej ponownego zdefiniowania. Z ponad 250 stronami na żywo, serwis jest oknem na możliwości Straive w zakresie EdTech, rozwiązań danych, badań i treści edukacyjnych.

Zgodnie z nową tożsamością wizualną, strona została zaprojektowana w sposób intuicyjny, zwiększający komfort korzystania z treści. Wraz z rozwiązaniami Straive portal prezentuje również możliwości technologiczne w poszczególnych segmentach klientów i rozmaitych branżach, w których działa firma. Dział Insights to publikacje zawierające oryginalne artykuły, badania, białe księgi, streszczenia, filmy wideo, studia przypadków i mnóstwo innych materiałów mających na celu stworzenie holistycznego przywództwa i umożliwienie wymiany wiedzy w branży.

Ratan Datta, prezes i dyrektor generalny Straive, powiedział: „przeprowadzenie przemiany marki i nowa strona internetowa stanowią odzwierciedlenie naszej długoterminowej wizji i ewolucji Straive jako firmy. Zgodnie z nową tożsamością wizualną marki nasza witryna charakteryzuje się młodszym, świeższym i dynamiczniejszym wyglądem, jednocześnie zawierając wiele informacji. Wyrażamy nadzieję, że nowa strona będzie oferować odwiedzającym interesujące treści i odpowiadać ich potrzebom biznesowym. Nowy serwis reprezentuje nasze zobowiązanie do nieustannego rozwijania się wraz z naszymi klientami i podnoszenia poziomu wiedzy w celu rozwiązywania najważniejszych problemów naszych czasów”.

Witryna oferuje również wgląd w życie i kulturę Straive oraz rozmaite możliwości rozwoju zawodowego na całym świecie, jak również prezentuje zespół kierowniczy i obszerny serwis informacyjny.

Aby zapoznać się z nową stroną internetową, należy kliknąć tutaj.

Straive (dawniej SPi Global)

Firma Straive jest wiodącym na rynku przedsiębiorstwem zajmującym się technologią treści, które dostarcza usługi związane z danymi, wiedzę specjalistyczną (ang. subject matter expertise; SME) oraz rozwiązania technologiczne na potrzeby wielu dziedzin, takich jak treści badawcze, e-learning/EdTech oraz dla dostawców danych/informacji. Spółka posiada klientów w 30 krajach, a jej zasoby rozlokowane są w ośmiu strategicznie położonych krajach – na Filipinach, w Indiach, Stanach Zjednoczonych, Chinach, Nikaragui, Wietnamie, Wielkiej Brytanii i Singapurze, w którym mieści się jej siedziba.

Zdjęcie: https://mma.prnewswire.com/media/1687130/Straive_New_Website.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1678685/Straive_New_Logo.jpg