Amazon ogłasza tysiące okazji na Black Week

19.11.2021, 09:28aktualizacja: 19.11.2021, 09:40

Amazon
Już od 19 listopada na Amazon.pl czekają tysiące okazji dla klientów i zniżki nawet do 50%.

Wśród okazji można znaleźć m.in. urządzenia Amazon Echo i Kindle, wybrany sprzęt elektroniczny Philips, Xiaomi, Microsoft, Sony lub Bose, popularne zabawki Hasbro, Barbie czy Hot Wheels i tysiące innych produktów.

Przez cały okres świąteczny klienci Amazon Prime mogą jak zawsze liczyć na darmową, szybką i wygodną dostawę milionów produktów.

Tegoroczny Black Week umożliwia klientom wsparcie małych i średnich przedsiębiorstw poprzez zakupy tysięcy produktów od sprzedawców z Polski.

Amazon ogłasza tysiące okazji na Black Week, który rozpoczyna się już w piątek 19 listopada. Na klientów czekają najlepsze i najpopularniejsze produkty w atrakcyjnych cenach – od urządzeń Amazon Echo i Kindle, poprzez nowe gadżety i urządzenia elektroniczne Xiaomi, Microsoft, Sony, Bose i Jabra, po popularne zabawki i artykuły dla niemowląt od takich marek jak Hasbro, Mattel, Hot Wheels czy Playmobil. W ofercie są także niezbędne artykuły do domu i kuchni marek Philips, Bosch, Electrolux, Bissel, Krups, Tefal, Gerlach i Zelmer, a także odzież LEVI’s, VANs, Armani Exchange i Desigual oraz najchętniej wybierane kosmetyki Dermika, L’Oreal, Maybelline, Rexona czy Dove i wiele innych. Ponadto, przez cały Black Week klienci znajdą tysiące okazji niezależnych partnerów handlowych Amazon – w większości małych i średnich firm.

Gdzie i kiedy robić zakupy

Black Week potrwa od 19 do 29 listopada (lub do wyczerpania zapasów). Z okazji można skorzystać na stronie amazon.pl/blackfriday i w aplikacji Amazon.

Przegląd okazji Black Week

Oto przegląd wybranych okazji w serwisie Amazon w ramach Black Week, dostępnych od 19 do 29 listopada:

• Urządzenia Amazon: oszczędzasz do 50% przy zakupie inteligentnego głośnika z Alexą – Echo w wersji międzynarodowej i do 30% na czytnikach Kindle.
  • Świąteczna lista zabawek: jeśli podczas tegorocznego Black Week szukasz zabawek w okazyjnych cenach, polecamy naszą listę lalek, zabawek edukacyjnych, gier, układanek i akcesoriów. Wśród nich produkty Barbie, Hot Wheels, L.O.L. Surprise!, Playmobil i innych marek nawet do 30% taniej.
  • Renowacja domu: oszczędzasz do 40% na wybranych narzędziach Bosch.
  • Telefony i elektronika: oszczędzasz do 30% przy zakupie wybranych telefonów Xiaomi, OnePlus i Huawei, do 40% na akcesoriach komputerowych Logitech, Microsoft i Huawei i do 40% na wybranych słuchawkach Sony, Bose i Jabra.
  • Aparaty: oszczędzasz do 30% przy zakupie aparatów i akcesoriów fotograficznych Sony, DJI, Olympus i Instax.
  • Dom i kuchnia: oszczędzasz do 30% przy zakupie sprzętu AGD i odkurzaczy iRobot, Philips, Bissell, Tefal i Gerlach.
  • Zdrowie i pielęgnacja ciała: oszczędzasz do 40% na detergentach i do 30% na pieluchach i produktach pielęgnacyjnych dla dzieci.
  • Uroda: oszczędzasz do 50% przy zakupie wybranych produktów marek L’Oréal, Dermika, Maybelline, Garnier, Rexona, Dove i innych oraz do 40% kupując produkty do strzyżenia i stylizacji włosów marek Philips i Remington.
  • Dziecko: oszczędzasz do 30% na produktach NUK, Britax Romer i innych marek.
  • Sport: rozglądasz się za nowym zegarkiem? Warto rozważyć zakup sportowego zegarka, który poprawi Twoje wyniki. Zaoszczędź do 30% przy zakupie zegarków sportowych Garmin czy Polar.
  • Książki: książki w języku polskim i angielskim do 55% taniej.

Darmowa, szybka i wygodna dostawa

• Amazon Prime oferuje darmową i szybką dostawę milionów produktów w ponad 30 kategoriach – od artykułów sportowych, elektroniki, kosmetyków i książek po smartfony i zabawki. Członkowie Amazon Prime mogą korzystać z nielimitowanych darmowych dostaw nawet następnego dnia bez minimalnej wartości zamówienia. Klienci mogą dołączyć do Amazon Prime na stronie www.amazon.pl/prime, rejestrując się na darmowy 30-dniowy okres próbny. Po jego zakończeniu Prime kosztuje 49 zł rocznie lub 10,99 zł miesięcznie.
  • Darmowa dostawa: klienci z całej Polski znajdą na stronie Amazon.pl ponad 200 mln produktów w niezmiennie niskich cenach, z możliwością wygodnej dostawy. Klienci, którzy nie mają Amazon Prime, mogą również skorzystać z darmowej dostawy przy zamówieniach produktów sprzedawanych i wysyłanych przez Amazon o wartości powyżej 40 zł. Amazon.pl oferuje szeroki wybór popularnych produktów w ponad 30 kategoriach, takich jak książki, elektronika użytkowa, aparaty, sport i turystyka, narzędzia i renowacja domu, zabawki i produkty dla dzieci.
  • Wydłużony termin zwrotu: większość produktów kupionych między 1 października a 31 grudnia 2021 r. można zwrócić do 31 stycznia 2022 r. (szczegółowe informacje znajdują na stronach produktów)

Inwestycje w zespół

Fantastyczny zespół pracowników Amazon zapewnia klientom pozytywne doświadczenia zakupowe przez cały rok. Niedawno firma zapowiedziała zatrudnienie w swoich 10 centrach logistycznych 9 tys. pracowników sezonowych, którym będzie oferować wynagrodzenie początkowe w wysokości 22,50 zł za godzinę i do 25 grudnia dodatek świąteczny w wysokości 4 zł za godzinę. Pracownicy są dla Amazon niezwykle ważni, dlatego firma zainwestowała 15 mld dolarów w swoich centrach logistyki na całym świecie, aby ich wspierać i dbać o ich bezpieczeństwo. Ponadto, Amazon nieustannie inwestuje w technologie, samoloty, statki i budynki, aby zagwarantować dostępność potrzebnych klientom produktów przez cały sezon. Oprócz tego Amazon zwiększa wybór produktów w centrach logistyki położonych bliżej klientów, co jest możliwe dzięki rozwiniętej i innowacyjnej sieci logistycznej budowanej przez Amazon od ponad dwudziestu lat. Dzięki powyższym ulepszeniom klienci mogą nieustannie liczyć na szybką i sprawną dostawę przez cały okres świąteczny i poza nim.

Amazon w Polsce:

Amazon działa w Polsce od 2014 roku i zainwestował tu ponad 12 mld zł. Serwis Amazon.pl wystartował 2 marca 2021 roku. Jego klienci mogą robić zakupy w przystępnych cenach, wybierając z katalogu ponad 200 milionów produktów w ponad 30 kategoriach, oraz cieszyć się niezawodną, bezpłatną dostawą na zamówienia spełniające określone warunki.

Klienci Amazon Prime mogą cieszyć się darmową i szybką dostawą bez minimalnej wartości zamówienia i specjalnymi okazjami. Program obejmuje także dostęp do nagradzanych filmów i seriali Prime Video, darmowe gry PC i comiesięczną subskrypcję kanału Twitch na Prime Gaming.

Ponadto, Amazon stworzył ponad 23 000 stałych miejsc pracy w dziesięciu nowoczesnych centrach logistycznych, w biurze Amazon Web Services i w Centrum Rozwoju Technologii Amazon w Gdańsku, które dostarcza innowacyjne rozwiązania wspierające produkty i usługi Amazon na całym świecie, w tym rozwiązania głosowe Alexa. W 2020 roku Amerykańska Izba Handlowa ogłosiła, że jest też największym amerykańskim pracodawcą i trzecim co do wielkości amerykańskim inwestorem w naszym kraju.

Informacje o Amazon:

Amazon wyznaje cztery zasady przewodnie: koncentrację na kliencie, a nie na konkurencji, pasję do innowacyjnych rozwiązań, zaangażowanie na rzecz doskonałości operacyjnej oraz myślenie długofalowe. Amazon dąży do tego, by być najlepszym pracodawcą, najbezpieczniejszym miejscem pracy oraz najbardziej zorientowaną na klienta firmą na świecie. Amazon jako pierwszy na świecie zaoferował m.in. następujące produkty i usługi: opinie klientów, zakupy za pomocą jednego kliknięcia, spersonalizowane rekomendacje, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, program Postaw na Rozwój, tablety Fire, TV Fire, Amazon Echo, Alexa, technologia Just Walk Out, Amazon Studios, Deklaracja Klimatyczna (The Climate Pledge). Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź biuro prasowe Amazon i naszego bloga Day One oraz obserwuj nas naTwitterze @AmazonNewsPL, Instagramie, Facebooku i kanale YouTube.

KONTAKT:

e-mail: prasa@amazon.com