DROZAPOL-PROFIL SA (18/2021) Powołanie Prokurenta

01.12.2021, 14:09aktualizacja: 01.12.2021, 14:10

Raport bieżący 18/2021

Zarząd Drozapol-Profil S.A. informuje, że dnia 01.12.2021 r. podjął uchwałę o udzieleniu prokury łącznej Panu Markowi Wełnowskiemu.

Pan Marek Wełnowski pracuje w Spółce od 01.09.2020 r. Obecnie zajmuje stanowisko Dyrektora ds. Zakupów i Handlu Zagranicznego.

Pan Marek Wełnowski ukończył studia magisterskie na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu, kierunek Zarządzanie i Marketing, specjalizacja Zarządzanie Procesami Produkcyjnymi.

Pan Marek Wełnowski przed podjęciem pracy w Spółce przez ponad 20 lat zdobywał doświadczenie zawodowe, pracując między innymi na stanowiskach:

Specjalisty ds. Zakupów, Menadżera Produktu, Koordynatora Sprzedaży, Kierownika Działu Zaopatrzenia, głównie w spółkach zajmujących się obrotem stalą.

W czasie wykonywania pracy zawodowej Pan Marek Wełnowski dodatkowo poszerzał zakres swojej wiedzy, uczestnicząc w licznych kursach i szkoleniach, m.in.:

- Profesjonalne zaopatrzenie. Logistyka. Zarządzanie zapasami,

- Incoterms 2000 i Konwencja Wiedeńska,

- Stale nierdzewne,

- Skuteczny kierownik jako motywator zespołu,

- Od skutecznej komunikacji do efektywnej współpracy,

- Jak zdążyć przed czasem? - zasady organizacji pracy w czasie,

- Zarządzanie ludźmi,

- Skuteczne negocjacje - jak wynegocjować korzystne warunki i utrzymać dobry kontakt z dostawcą.

Pan Marek Wełnowski nie wykonuje działalności konkurencyjnej w stosunku do działalności Drozapol-Profil S.A. oraz nie uczestniczy w spółkach konkurencyjnych jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej bądź nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie został wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonego na podstawie Ustawy o KRS.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz