IPOPEMA SECURITIES SA (2/2022) Opłata zmienna za zarządzanie funduszami inwestycyjnymi

14.01.2022, 18:42aktualizacja: 14.01.2022, 18:43

Raport bieżący 2/2022

W nawiązaniu do opublikowanego w dniu 17 listopada 2021 r. raportu okresowego Grupy IPOPEMA za okres 9 miesięcy zakończony 30 września 2021 r. Zarząd IPOPEMA Securities S.A. niniejszym informuje, że szacowana wówczas - według stanu na 30 października 2021 r. - opłata zmienna za zarządzanie funduszami w segmencie zarządzania funduszami inwestycyjnymi oraz portfelami maklerskich instrumentów finansowych', ostatecznie nie została naliczona na koniec roku 2021.

Powyższa informacja dotyczy opłaty zmiennej w części, która miała być rozliczana na ostatni dzień roku obrotowego, w związku z czym nie była wcześniej uznana w wyniku za okres 9 miesięcy roku 2021.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz