Zdrowie i styl życia

Coinex nawiązuje współpracę z RLWC2021

30.06.2022, 08:36aktualizacja: 30.06.2022, 08:39

PR Newswire/CoinEx Global Limited

HONGKONG, 29 czerwca 2022 r. /PRNewswire/ -- Organizatorzy Rugby League World Cup 2021 (RLWC2021 - Puchar Świata w Rugby League 2021) ogłosili, że firma Coinex będzie oficjalnym partnerem wydarzenia jako platforma obrotu kryptowalutami.

Założona w 2017 r. CoinEx jest profesjonalną międzynarodową giełdą kryptowalut. Działając w myśl hasła „By obrót kryptowalutami był łatwiejszy”, CoinEx zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa, stabilność i wydajność obsługi dla trzech milionów użytkowników na całym świecie.

Nawiązując współpracę ze spółką kryptowalutową po raz pierwszy w historii, Puchar Świata w Rugby League idzie w ślady organizatorów wydarzeń innych imprez sportowych. Z kolei dla Coinex możliwość współpracy z RLWC2021 to zaszczyt.

„Szczerze podziwiamy wartości reprezentowane przez RLWC2021. Turniej ten sprawi, że rugby dotrze do nowych grup widzów. Cieszymy się, że będziemy mieć w tym wkład jako partner wydarzenia. Będzie to pierwsze tego typu wydarzenie, w którym wystąpimy w roli sponsora. Liczymy na pomyślną współpracę, która przyniesie korzyści obu stronom” - powiedział Haipo Yang, dyrektor generalny CoinEx.

Komentarz Jona Duttona, dyrektora generalnego RLWC2021:

„Na rynku sponsoringu wydarzeń sportowych zadomowiło się ostatnio wiele spółek kryptowalutowych. Cieszę się, że udało nam się wprowadzić przedstawiciela tego innowacyjnego sektora do Pucharu Świata w Rugby League. CoinEx to firma o globalnym zasięgu, która stawia na bezpieczeństwo, stabilność, profesjonalizm i zgodność z przepisami na jej platformie obrotu kryptowalutami i tym samym jest wiarygodnym partnerem dla RLWC2021. Z radością witamy CoinEx w gronie naszych partnerów i liczymy na pomyślną współpracę”.

RLWC2021 odbędzie się w dniach 15 października - 19 listopada 2022 i po raz pierwszy w historii obejmie w ramach jednego turnieju rywalizację drużyn zarówno męskich, jak i kobiecych oraz tworzonych przez zawodników na wózkach.

Więcej informacji na temat Rugby League World Cup 2021 sponsorowanego przez CoinEX można znaleźć na stronie: https://www.rlwc2021.com/

UWAGI DLA REDAKTORÓW:

Coin Ex

Założona w 2017 r. CoinEx jest profesjonalną międzynarodową giełdą kryptowalut. Działając w myśl hasła „By obrót kryptowalutami był łatwiejszy”, firma obsługuje ponad 3 mln użytkowników w przeszło 200 państwach i regionach.

Od początku istnienia CoinEx nie zanotowała nawet jednego zdarzenia związanego z naruszeniem bezpieczeństwa, konsekwentnie oferując stabilne i bezpieczne usługi w ramach misji wyrażającej się w haśle „Z bitcoinem ku lepszemu światu”. Aktualnie platforma CoinEx dostępna jest w 16 językach, spełniając potrzeby klientów poprzez oferowanie ponad 500 najwyższej klasy usług tokenowych w zakresie transakcji Spot, Margin, Futures, AMM, Financial oraz zarządzania aktywami. Cały czas rozwija się też ekosystem blockchain, na którym bazuje CoinEx - tworzą go m.in. iaWallet, CoinEx Smart Chain, OneSwap i CoinEx Charity.

Oficjalna strona internetowa https://www.coinex.com

Rugby League World Cup 2021

Puchar Świata Rugby League to wydarzenie najwyższej rangi w Rugby League, które odbywa się co cztery lata. RLWC2021 będzie historyczną odsłoną turnieju, po raz pierwszy bowiem na jego boiskach rywalizować będą drużyny mężczyzn, kobiet i zawodników na wózkach.

Rywalizacja we wszystkich trzech kategoriach toczyć się będzie na 21 stadionach w całej Anglii. W turnieju kobiet i zawodników na wózkach w szranki staną dwie grupy po cztery zespoły, natomiast mężczyźni rywalizować będą w czterech grupach po cztery zespoły.

RLWC2021 będzie najbardziej medialnym wydarzeniem w historii Rugby League - wszystkie 61 meczów w kategorii mężczyzn, kobiet i zawodników na wózkach będzie transmitowanych na żywo przez stację BBC.

Szczegółowe informacje na temat biletów można znaleźć na stronie rlwc2021.com/tickets.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1848906/image_5019524_9481273.jpg

Źródło: CoinEx Global Limited