Polityka i społeczeństwo

Grudziądz: Przegląd organizacji pozarządowych

26.07.2022, 14:19aktualizacja: 26.07.2022, 14:20

Fot. UM Grudziądz
Przegląd Organizacji Pozarządowych, który odbędzie się 10 września 2022 r., stanowi znakomitą okazję do spotkania się takich organizacji z mieszkańcami miasta. Warsztaty, prezentacja twórczości, wydawnictw itp. mają na celu zapoznanie mieszkańców z działalnością takich organizacji na terenie Grudziądza.

To również znakomita okazja do wymiany doświadczeń pomiędzy organizacjami i podmiotami prowadzącymi działalność pożytku publicznego.

Przegląd odbędzie się 10 września. Organizacje, które zgłosiły chęć udziału w wydarzeniu będą mogły się zaprezentować na indywidualnych stoiskach zlokalizowanych wzdłuż Alei Biskupa Christiana (w pobliżu rzeźby Flisaka).

Aktualnie do Wydziału Komunikacji Społecznej Urzędu Miejskiego w Grudziądzu wpłynęło około 20 zgłoszeń organizacji zainteresowanych zaprezentowaniem swojej twórczości w ramach Przeglądu.

Organizacje, które chciałyby wziąć udział w wydarzeniu, a nie zgłosiły jeszcze swojego udziału proszone są o dostarczenie do 1 sierpnia 2022 roku deklaracji udziału (dostępnej tutaj) w jeden z opisanych niżej sposobów:

- do Wydziału Komunikacji Społecznej, ul. Ratuszowa 1,
- do Biura Obsługi Interesantów Urzędu Miejskiego w Grudziądzu, ul. Ratuszowa 1,
- przesłanie skanu podpisanej deklaracji na adres e-mail: ngo@um.grudziadz.pl.

Z uwagi na trwające prace nad przygotowywaniem wydarzenia, będziemy wdzięczni za dostarczenie zgłoszeń we wskazanym terminie.

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 26.07.2022, 14:19