Gorący filmowy wieczór z Hardinem i Tessą! Maraton After powraca, a wraz z nim ulubieni bohaterowie

25.08.2022, 09:43aktualizacja: 25.08.2022, 10:53

Gorąca opowieść o miłości i namiętności, które wywracają świat bohaterów do góry nogami powraca na ekrany kin. Ognisty romans z cyklu opartego na bestsellerowych książkach autorstwa Anny Todd zwieńczy finał czteroczęściowej sagi podczas niepowtarzalnego Maratonu AFTER. Nie może Cię zabraknąć na jednym z najgorętszych wydarzeń filmowych tego roku: Maratonie AFTER w Multikinie i Cinema3D.

W trakcie Maratonu widzowie obejrzą 4 części uwielbianej sagi „After”, w tym premierowo najnowszą – „After 4. Bez siebie nie przetrwamy”. Czwarta część stanowi kontynuację miłosnych zawirowań burzliwego związku Tessy i Hardina, podczas której bohaterowie zostaną wystawieni na kolejną próbę.

Co tym razem przyniesie im los? Czy to początek końca ich związku? Czy przeszłość rozdzieli ich na zawsze? Na te i inne pytania widzowie poznają odpowiedź już 26 sierpnia, w trakcie Maratonu AFTER w Multikinie i Cinema3D.

W rolach głównych ponownie zobaczymy Josephine Langford oraz Hero Fiennesa Tiffina.

Podczas Maratonu AFTER odbędą się projekcje:

„After” (2019) - 106 min

Pilna uczennica i oddana córka Tessa Young zaczyna z wielkimi ambicjami pierwszy rok college’u. Doskonale wie, co chce osiągnąć, jaką drogą ma podążać i kim powinna się stać. To uporządkowane życie rozpadnie się jak domek z kart w chwili, gdy Tessa spotka tajemniczego Hardina Scotta.

„After 2” (2020) - 105 min

Tessa wciąż nie potrafi wybaczyć i zaufać Hardinowi, po tym co między nimi zaszło. Aby wyleczyć się z namiętności, rzuca się w wir pracy.

„After. Ocal Mnie” (2021) - 99 min

Tessa dostaje propozycję pracy na drugim końcu kraju, czego Hardin oczywiście nie przyjmuje zbyt entuzjastycznie. Jakby tego było mało, oboje muszą zmierzyć się z szokującymi rodzinnymi tajemnicami. Gdy na horyzoncie pojawia się tajemniczy „kolega” Tessy, to Hardin zaczyna szaleć z zazdrości...

„After 4. Bez siebie nie przetrwamy” (2022) - 105 min

Na jaw wychodzą rodzinne tajemnice obojga kochanków, okazuje się, że najtrudniejsza próba wciąż przed nimi. Czy ten ostatni raz Tessa znajdzie w sobie siłę, by pomóc ukochanemu zmierzyć się z demonami przeszłości?

Maraton AFTER w Multikinie i Cinema3D - już 26 sierpnia!

Maraton AFTER odbędzie się w 39 kinach sieci Multikino oraz Cinema3D (z wyłączeniem Multikina Sopot, Lublin, Stary Browar, Warszawa Młociny, Poznań 51 i Jaworzna).

Szczegóły wydarzenia oraz cennik biletów znajdują się na stronach www.multikino.pl oraz www.cinema3d.pl.

Informacje o spółce Multikino:

Multikino, należące do Grupy Vue International - lidera na europejskim rynku kinowym, to pierwszy operator, który w 1998 roku uruchomił w Polsce multipleks. Od tego czasu wyznacza najwyższe standardy w budowie i prowadzeniu kin w Europie i na świecie. Obecnie pod szyldem Multikino działają 34 kina w 27 miastach Polski z łączną liczbą 274 ekranów. Wraz z przejętymi w maju 2019 r. kinami sieci Cinema3D liczba lokalizacji wynosi 45 multipleksów w 37 miastach.

Flagowe kino sieci zlokalizowane jest w centrum handlowym Złote Tarasy w Warszawie. Obiekt składa się z 8 nowoczesnych sal, w tym Sali Premierowej na 788 osób. W marcu 2022r. uruchomione zostało wyjątkowe kino w Galerii Gemini Park w Tychach. Obiekt składa się z 7 sal wyposażonych w projektory laserowe oraz skórzane, elektrycznie rozkładane fotele, dzięki którym widz ogląda filmy w pozycji półleżącej. W rozkładane fotele tego typu w pełni wyposażone są także warszawskie Multikino w Galerii Młociny oraz poznańskie Multikina: Stary Browar i Malta.

Multikino to zdecydowanie więcej niż kino. Oferuje zarówno największe i najbardziej oczekiwane premiery filmowe, jak i koncerty światowych gwiazd, nocne maratony filmowe, transmisje najważniejszych wydarzeń sportowych, transmisje oper, baletu oraz retransmisje spektakli z brytyjskiego National Theatre.

Multikino za swoją działalność wielokrotnie było dostrzegane podczas prestiżowych konkursów. Jest zdobywcą nagród Superbrands oraz Superbrands Created in Poland. Od wielu lat zajmuje pozycję lidera w obszarze „Event Cinema” zarówno na rynku polskim, jak i europejskim (laureat europejskiej nagrody ECA Awards w 2014 roku).

KONTAKT:

Natalia Kaleta-Nguyen