ZPC OTMUCHÓW SA (16/2022) Korekta raportu bieżącego nr 16/2022 w sprawie zawarcia ramowej umowy o współpracy z Kervan Gida.

19.09.2022, 15:38aktualizacja: 19.09.2022, 15:39

Raport bieżący 16/2022

Działając na podstawie § 15 ust. 2 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, Zarząd ZPC Otmuchów S.A. ["Spółka", "Emitent"] informuje, że w wyniku niezamierzonej omyłki pisarskiej w treści opublikowanego w dniu dzisiejszym raportu bieżącego nr 16/2022 w sprawie zawarcia ramowej umowy o współpracy z Kervan Gida omyłkowo wskazano niewłaściwą datę obustronnego podpisania umowy ramowej z Kervan Gida.

Było:

"Zarząd ZPC Otmuchów S.A. ["Spółka", "Emitent"] informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 8 września 2022 r. do Spółki wpłynęła od Kervan Gda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi z siedzibą w Stambule, Turcja [Kervan Gida] obustronnie podpisana umowa ramowa o współpracy w zakresie wytwarzania, dostarczania i sprzedaży przez Emitenta gotowych produktów pod markami należącymi do Kervan Gida [Umowa]."

Podczas gdy powinno być:

"Zarząd ZPC Otmuchów S.A. ["Spółka", "Emitent"] informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 19 września 2022 r. pomiędzy Spółką a Kervan Gda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi z siedzibą w Stambule, Turcja [Kervan Gida] została obustronnie podpisana umowa ramowa o współpracy w zakresie wytwarzania, dostarczania i sprzedaży przez Emitenta gotowych produktów pod markami należącymi do Kervan Gida [Umowa]."

W pozostałym zakresie treść korygowanego raportu bieżącego nr 16/2022 pozostaje bez zmian.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz