Zdrowie i styl życia

Voucher na przeżycie w Polsce? - viral, który stał się hitem

09.02.2023, 09:22aktualizacja: 09.02.2023, 13:31

Wyjątkowy Prezent (1)
Mimo, że brzmi dość absurdalnie, to cała historia jest jak najbardziej prawdziwa, a sam produkt istnieje naprawdę. Wszystko zaczęło się od kampanii walentynkowej, której częścią jest siatka o powierzchni 400 m2, wisząca w centrum Warszawy.

Mieszkańcy stolicy Polski od ponad tygodnia mogą podziwiać siatkę przy Rotundzie, zwracającą uwagę na różne oblicza miłości. „Odważ się mówić: kocham” to hasło, które niesie za sobą proste przesłanie - miłość jest wyjątkowa.

Oprócz charakterystycznego tekstu, możemy zauważyć na niej cztery pary – różnej orientacji i pochodzenia, które pokazują, że miłość nie zna granic.

To jednak wciąż nie tłumaczy historii Vouchera na przeżycie. Jak powstał viral? W lewym dolnym rogu siatki jest napis „Na walentynki podaruj Voucher na przeżycie”. I to właśnie trzy ostatnie wyrazy zostały podchwycone na najpopularniejszych serwisach Facebook i Instagram, przez topowych polskich influencerów.

„Doskonały prezent”, „Przyda się taki w Polsce”, „Na trudne czasy idealny”... takie komentarze to tylko część z tych, które pojawiły się w internecie. Voucher na Przeżycie, które rozumiane jest jako przetrwanie, stał się viralem, który zaczął żyć swoim życiem. Wyjątkowy Prezent szybko zareagował na tę interpretację, tworząc bezcenny Voucher na Przeżycie w Polsce, który każdy może pobrać za darmo i wykorzystać w celach humorystycznych.

„Polska... Tu nawet Bear Grylls nie nakręcił żadnego odcinka swojej Szkoły Przetrwania. A jeśli nakręcił, to słuch o nim zaginął... Po prostu było za ciężko. Specjalnie dla Ciebie - Voucher na Przeżycie, czyli krótki poradnik >>Jak przetrwać w Polsce?<<.

1 - Zamiast prądem świeć przykładem.

2 - Uśmiechaj się do bliskich

3 - Odważ się mówić: >>Kocham<

I będzie wyjątkowo!” - można przeczytać na Voucherze.

W social mediach Wyjątkowego Prezentu pojawiła się wzmianka o tym, że „wymarzone Vouchery” zostały przygotowane wraz z zaproszeniem na inne przeżycie - komediową kolację Shitty Dinner. Dystans, humor, dobra zabawa. Może to jest sposób na przetrwanie w Polsce? To właśnie pokazał nam Wyjątkowy Prezent.

Wyjątkowy Prezent, współtworzący Emoti Group, to pierwsza w Polsce firma oferująca prezenty w formie niezwykłych przeżyć. W jej ofercie znajduje się ponad 8000 ekscytujących przeżyć, które sprawdzają się jako prezenty na każdą okazję, w tym również na walentynki.

Źródło informacji: Wyjątkowy Prezent

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE