Koparka BM Pro zdominowała przestrzeń wydobycia kryptowalut

15.06.2023, 09:14aktualizacja: 15.06.2023, 09:21

GlobeNewswire/Bitmanu

NOWY JORK, June 15, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- BM Pro, wyjątkowo skuteczna platforma wydobywcza firmy Bitmanu, pojawia się teraz na liście życzeń wielu doświadczonych i aspirujących wydobywców kryptowalut. Wspomniana koparka ASIC o kilometry wyprzedza każdy inny istniejący produkt pod względem wydajności wydobycia, łatwości obsługi i rentowności.

Najbardziej ekscytującą właściwością BM Pro jest jej moc hashowania, która znacznie przewyższa jakiekolwiek inne urządzenie służące do wydobycia. Dużą popularność tej koparki można również przypisać umiarkowanemu poborowi mocy wynoszącemu zaledwie 2200 W.

Moc obliczeniowa (hashrate):

• Bitcoin 3900 TH/s,
  • Litecoin 400 GH/s,
  • Dash 75 TH/s,
  • Monero 32 MH/s.

Comiesięczne zyski:

• Bitcoin 7000 $,
  • Litecoin 9800 $,
  • Dash 26 000 $,
  • Monero 20 000 $.

Chociaż użytkownicy BM Pro mogą wydobywać jednorazowo tylko jedną monetę, Bitmanu oferuje możliwość przełączania monet w czasie rzeczywistym. Daje to kopiącym swobodę wydobywania najbardziej dochodowych monet zgodnie z aktualnymi trendami rynkowymi. Urządzenie jest wstępnie skonfigurowane, generuje niewielkie ilości ciepła i minimalny poziom hałasu, i można nim sterować zdalnie. Te funkcje sprawiły, że koparki BM Pro trafiły do centrów danych, domów, a nawet sypialni użytkowników.

„Chcieliśmy stworzyć platformy wydobywcze, które są nie tylko wyjątkowo wydajne, ale także bardzo łatwe w użyciu. Aby skorzystać z naszych koparek, wystarczy podłączyć urządzenie do Internetu i gniazdka elektrycznego” - mówi David Letoski, CMO Bitmanu.

Aby dowiedzieć się więcej na temat firmy Bitmanu, odwiedź stronę https://bitmanu.com/.

O Bitmanu: Bitmanu jest firmą produkcyjną założoną, zarządzaną i należącą do zespołu inwestorów oraz uznanych ekspertów branży kryptowalutowej, którzy pragną udostępniać opinii publicznej korzyści wypływające z najnowszych innowacji technologicznych. Firma oferuje bogatą gamę rozwiązań do wydobywania kryptowalut zapewniających niezwykle szybki zwrot z inwestycji, które można z łatwością zaprogramować i stosować niezależnie od posiadanego doświadczenia lub wiedzy.

KONTAKT:

Alex Torum