Toshiba Global Commerce Solutions otwiera nowe Centrum operacyjne handlu detalicznego w Europie

02.08.2023, 16:58aktualizacja: 02.08.2023, 17:01

Business Wire/ Toshiba

Almere, Holandia -- (BUSINESS WIRE) -- Toshiba Global Commerce Solutions otwiera najnowocześniejsze Centrum obsługi handlu detalicznego w Almere w Holandii. To strategiczne posunięcie zwiększy efektywność operacyjną i zapewni doskonałą obsługę cenionym klientom i partnerom firmy w całej Europie.

Ta informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść informacji prasowej znajduje się tutaj: https://www.businesswire.com/news/home/20230802228828/pl/

Obiekt jest wyposażony w najnowocześniejszą technologię i solidny system zarządzania zapasami, umożliwiający firmie Toshiba optymalizację przechowywania, śledzenie zapasów w czasie rzeczywistym i konfigurowanie rozwiązań dostosowanych do specyfikacji klientów detalicznych i partnerów.

„Otwarcie nowego Centrum obsługi handlu detalicznego stanowi ważny kamień milowy w naszym zaangażowaniu w dostarczanie wyjątkowych usług naszym klientom w całej Europie - powiedziała Linda Scott, dyrektor wykonawczy ds. operacji europejskich w firmie Toshiba Global Commerce Solutions w Europie. - Strategiczna lokalizacja centrum operacyjnego w pobliżu Amsterdamu umożliwia dostęp do doskonałej infrastruktury i zalet logistycznych Holandii, zapewniając bliskość głównych szlaków transportowych i łatwy dostęp do międzynarodowych usług spedycyjnych. To sprawia, że jest to idealna lokalizacja do centralizacji europejskich operacji detalicznych, zwiększenia naszej efektywności operacyjnej oraz świadczenia większej liczby usług o wyższej jakości dla naszych klientów i partnerów”.

Toshiba Global Commerce Solutions rozumie, że każdy klient jest wyjątkowy i ma określone potrzeby dostosowywania podczas wdrażania rozwiązań dla handlu detalicznego. W nowej lokalizacji klienci mogą współpracować z wysoce doświadczonym zespołem firmy Toshiba, aby tworzyć dostosowane rozwiązania wdrożeniowe, które idealnie pasują do ich konkretnych potrzeb i planów wdrożenia sklepu.

„Centrum operacyjne handlu detalicznego odgrywa kluczową rolę w strategii rozwoju naszej firmy, umożliwiając firmie Toshiba poszerzanie oferty wyspecjalizowanych usług detalicznych i zdobywanie nowych rynków - powiedział Andrew Mc Daniel, starszy wiceprezes i dyrektor zarządzający w Europie. - Już teraz przekonujemy się, że centrum jest w stanie zapewnić naszym klientom wydajność. Ten kamień milowy podkreśla nasze zaangażowanie w lepszą obsługę naszych klientów, usprawnienie naszych operacji i wzmocnienie naszej pozycji jako wiodącego dostawcy kompleksowych rozwiązań w sektorze rozwiązań IT dla sklepów detalicznych”.

Informacje o firmie Toshiba Global Commerce Solutions

Toshiba Global Commerce Solutions wspiera rozwój handlu detalicznego dzięki dynamicznemu ekosystemowi inteligentniejszych, bardziej elastycznych rozwiązań i usług, które umożliwiają sprzedawcom detalicznym elastyczną ewolucję wraz z pokoleniami konsumentów i dostosowanie się do warunków rynkowych. Wspierani przez globalną organizację oddanych pracowników i partnerów, detaliści zyskują większą widoczność i kontrolę nad operacjami, jednocześnie ciesząc się elastycznością w budowaniu, skalowaniu i przekształcaniu doświadczeń handlowych, które przewidują i zaspokajają stale zmieniające się potrzeby konsumentów. Odwiedź commerce.toshiba.com i współpracuj z nami na Twitter, LinkedIn, Instagram oraz YouTube, aby dowiedzieć się więcej.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230802228828/pl/

Źródło: Toshiba

KONTAKT: